Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

5 εύκολες ασκήσεις για όλους

logo newsletter


aidsusb.jpg
Tεστ για το AIDS σε USB


Ένα πρωτοποριακό τεστ που μπορεί να ανιχνεύει την ύπαρξη ή όχι του ιού HIV στο αίμα ανακάλυψαν επιστήμονες από το Koλέγιο Imperial του Λονδίνου. Η συσκευή έχει την ικανότητα με μια μόλις σταγόνα αίματος να παράγει ένα ηλεκτρικό σήμα ικανό να διαβαστεί από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή ένα τάμπλετ και να μας πει αν έχουμε ή όχι τον ιό.

Διαβάστε περισσότερα 

womansquat.jpg5 εύκολες ασκήσεις για όλους


«Γιατί δεν γυμνάζεστε»; Αν σπεύσατε να απαντήσετε «γιατί δεν προλαβαίνω», σας προτείνουμε 5 απλές, βασικές ασκήσεις δύναμης. Δεν θα σας πάρουν περισσότερα από 5-10 λεπτά καθημερινά και θα σας εξασφαλίσουν μια καλή φυσική κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα 

lasp.nek.jpgΛασπόλουτρα vs οστεοαρθρίτιδας, σημειώσατε 1!


Σε εξοικονόμηση περίπου 700 δολαρίων τον χρόνο μπορεί να συμβάλει η χρήση των λασπόλουτρων στη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας, σε σχέση με τις κλασικές θεραπείες, αποκαλύπτει μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Arthritis Care & Research. Oι ερευνητές ανέφεραν ότι ένας και μόνο κύκλος λασποθεραπείας μειώνει τον πόνο και βελτιώνει τη λειτουργικότητα σε ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα γονάτου.

Διαβάστε περισσότερα 

advent.jpgΧαλαρώστε τα παιδιά φέρνοντας τα Χριστούγεννα νωρίτερα


Ένα Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για περάσει όμορφα το διάστημα μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων. 

Διαβάστε περισσότερα 

flvac.ets.jpgΕίμαστε έτοιμοι για την επέλαση της γρίπης; Τι απαντούν οι υγειονομικοί φορείς


Σε επιφυλακή τίθενται οι υγειονομικοί φορείς της χώρας, εν όψει της περιόδου έξαρσης της εποχικής γρίπης. Στο πλαίσιο αυτό κάνουν έκκληση προς τους επαγγελματίες υγείας και τις ομάδες υψηλού κινδύνου να εμβολιαστούν.

Διαβάστε περισσότερα 
hern.ets.jpg

Κήλες: Πότε το χειρουργείο είναι επικίνδυνο


Ο προγραμματισμός χειρουργικής επέμβασης για την αντιμετώπιση της κήλης σε ορισμένες περιπτώσεις είναι επιβεβλημένος. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εφικτός, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να οδηγούνται σε επείγοντα χειρουργεία.

Διαβάστε περισσότερα