Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Το ντέρμπι της Κορίνθου , ΄06 - ΠΑΣ, Ενδιαφέροντες αγώνες σε Ισθμια, Σοφικό, Δερβένι , Ξυλόκαστρο.

Με τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής συνεχίζεται, αύριο Σάββατο στις 3.00 το απόγευμα, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. Η αγωνιστική περιλαμβάνει ντέρμπι και  ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στο ΔΑΚ Κορίνθου θα γίνει το ντέρμπι ανάμεσα στην πρωτοπόρο Κόρινθος 06 και την ιστορική ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος. Ο αγώνας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες , θα τα δώσουν όλα για όλα για την νίκη. 
Οι μεν γηπεδούχοι για να παραμείνουν επικεφαλής στη βαθμολογία, ο δε ΠΑΣ θέλει την νίκη για να βρεθεί σε απόσταση "αναπνοής" , στον ένα βαθμό από τους πρωτοπόρους. Σε περίπτωση ήττας του ΠΑΣ, η ιστορική ομάδα θα απομακρυνθεί κατά 7 βαθμούς, ενώ οι ελπίδες της για τίτλο και άνοδο θα μειωθούν κατά  πολύ.
Το ντέρμπι της Κορίνθου θα μεταδώσουν αποκλειστικά - ραδιοφωνικά - διαδικτυακά , με δικές τους ενέργειες, για να μην μείνουν οι φίλαθλοι της Κορινθίας και όχι μόνο, χωρίς ενημέρωση, το Greekradio web channel και οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ", στις 3.00 το απόγευμα του Σαββάτου  12 Νοεμβρίου,  απευθείας από το ΔΑΚ Κορίνθου. Στην μετάδοση από το  ΔΑΚ ο Τάσος Μητσόπουλος, ενώ στην επιμέλεια και στο σχολιασμό  άλλων αποτελεσμάτων αγώνων της ημέρας, ο Βασίλης Λάλος.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας του Ισθμιακού με τον Παννεμεατικό, στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ". Η ομάδα του Ισθμού βρίσκεται στη δεύτερη θέση, - 2 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κόρινθο 06. Ο Ισθμιακός  με νίκη , σε περίπτωση ήττας της '06, θα βρεθεί αυτός επικεφαλής. 
Την νίκη αναζητεί και ο Πέλοπας Κιάτου , στο Σοφικό, στην κόντρα του με τον Πανσολυγειακό, που θα τον κρατήσει μιά ανάσα από την κορυφή. 
Την ίδια ώρα στο Ξυλόκαστρο ο τοπικός Ηρακλής αγωνίζεται σε αγώνα ντέρμπι με την Ελλάδα Βέλου για μια θέση στην πεντάδα, ενώ στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" στο Δερβένι ο Αστέρας αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Λεχαίου και θέλει επιστροφή στις νίκες μετά την άδικη ήττα του στην Κόρινθο από την πρωτοπόρο Κόρινθο ΄06. Στα Αθίκια ο τοπικός Τενεάτης υποδέχεται τον Ολυμπιακό Άσσου, και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη των βαθμών, όπως και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου  που αγωνίζεται στο Πετρί με την ουραγό τοπική Θύελλα. 
Στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος αγωνίζεται με τον Πανκαμαριάκο , και θα πασχίσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα καθώς βρίσκεται μέσα στην επικίνδυνη ζώνη.


H 8η αγωνιστική
Κόρινθος '06 -  ΠΑΣ Κόρινθος 
Τενεάτης Αθικίων - Ολυμπιακός Άσσου 
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Πανκαμαριακός 
Θύελλα Πετρίου - ΣΦΛ Ολυμπιακός 
Αστέρας Δερβενίου - Ηρακλής Λεχαίου 
Πανσολυγειακός - Πέλοπας Κιάτου 
Ισθμιακός - Παννεμεατικός 
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Ελλάς Βέλου