Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Δοκιμασίες πρωτοπόρων στην Γ΄ Εθνική σε Πύλο , Λουτράκι και Άργος

panaxa 
Με τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Κυριακή στις 3.00 μ.μ., το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου στην Γ' Εθνική κατηγορία. 
Η πρωτοπόρος του ομίλου, Παναχαϊκή, μέσα σε ένα μήνα κατεβαίνει γιο δεύτερη φορά στη Μεσσηνία. Την πρώτη φορά αντιμετώπισε τον Τσικλητήρα Πύλου για το
κύπελλο, τον οποίο είχε αποκλείσει από το Κύπελλο στην διαδικασία των πέναλτι. Τώρα αγωνίζεται με το Τσικλητήρα , στην Πύλο για το πρωτάθλημα. Στην αποστολή της Παναχαϊκής για τον αγώνα με τον Τσικλητήρα στην Πύλο. ο προπονητής Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέλεξε τους εξής παίχτες: Χαλκιάς, Φωτάκης, Σιαλμάς, Ελευθεριάδης, Πιτταράς, Μωραΐτης, Μπιτσάκος, Μακρυδημήτρης, Βλάχος, Βρονταράς, Σούλης Β., Πολυχρόνης, Κωνσταντινίδης, Λουμπαρδέας, Λαμπρόπουλος, Γκίνο, Γεωργαντόπουλος, Μαστραντωνάκης, Αδαμόπουλος, Παπαδόπουλος. Εκτός αποστολής λόγω του γνωστού τραυματισμού έμεινε ο Λυμπέρης Στεργίδης. Εκτός αγωνιστικών πλάνων του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το συγκεκριμένο παιχνίδι έμειναν οι Ζιώγκας, Πατάπης, Δημητρίου, Χούσα, Καθάριος, Βασιλείου, Τσαφταρίδης, Κωνσταντακόπουλος, Αργυρόπουλος, Σούλης Σ. 
Την ίδια ώρα στην Τρίπολη ο Παναρκαδικός αγωνίζεται στο ντέρμπι της Αρκαδίας με την Δόξα Μεγαλόπολης, την οποία είχε αποκλείσει και από το Κύπελλο, ενώ ο ΠΑΟ Βάρδας δοκιμάζεται στο Λουτράκι κόντρα στον ΑΟΛ που ψάχνει για το δεύτερό του τρίποντο στο πρωτάθλημα. 
Στην Αμαλιάδα κόντρα στον ουραγό Αστέρα αγωνίζεται ο ΑΟ Ζευγολατιού, ενώ ο Φωστήρας αγωνίζεται στο Αργος , κόντρα στον Παναργειακό που προσπαθεί να βρη το σωστό βηματισμό του στο πρωτάθλημα. 
Στην άλλη πλευρά της Αργολίδας , στο Κρανίδι, η Ένωση Ερμιονίδας , υποδέχεται την Χαλκίδα. Για τον αγώνα αυτό ο προπονητής της Ερμιονίδας , Θανάσης Στάικος ανακοίνωσε τους 23 ποδοσφαιριστές της αποστολής πού είναι οι: Πονηρός, Στεφανίδης, Διαμαντής, Τζιέρης, Παναγιώτου,Σαμαράς, Καραλής, Χατζηαποστόλου, Καραπάνος, Κιοσσές, Σκεντεράι, Παπαιωάννου. Μπούρας, Μερτύρης, Παλαοπάνος, Παιδάκης, Σελμανάι,Τριμπόνιας, Σχοινάς, Αποστολίδης, Τσόφλιος Στεργίου και Κανταρτζής. 
Στην Μυτιλήνη ο Αιολικός υποδέχεται την Θήβα, ενώ τέλος ρεπό έχει η Αχαϊκή.

7η αγωνιστική

3ος όμιλος
Τσικλητήρας Πύλου-Παναχαϊκή
Ένωση Ερμιονίδας-ΑΟ Χαλκίς
ΑΟ Λουτράκι-ΠΑΟ Βάρδας
Παναργειακός-Φωστήρας
Παναρκαδικός-Δόξα Μεγαλόπολης
Αιολικός-ΑΟ Θήβα
Αστέρας Αμαλιάδας-ΑΟ Ζευγολατιού
Ρεπό: Αχαϊκή