Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

5 λάθη που κάνετε με το αποσμητικό σας

logo newsletter

womandeo.jpg 

 

5 λάθη που κάνετε με το αποσμητικό σας


Kάνετε μπάνιο πριν βγείτε από το σπίτι, βάζετε το απσομητικό σας, αλλά καταλήγετε με ιδρωμένες και -το χειρότερο- οσμηρές μασχάλες; Μήπως κάνετε κάτι λάθος; Διαβάστε τις γραμμές που ακολουθούν,
για να αποφύγετε τα συνηθέστερα λάθη με τη χρήση του αποσμητικού.

Διαβάστε περισσότερα

diabetesselfmanagement.jpgApps: Η «απάντηση» στην αυτοδιαχείριση του διαβήτη


Tα κινητά τηλέφωνα μπορούν να δώσουν την απάντηση στην αυτοδιαχείριση του διαβήτη τύπου 2, όπως αποκαλύπτει μελέτη του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ.
Μία συστηματική ανασκόπηση 14 προηγούμενων ερευνών που όλες τους είχαν αποδείξει τη μείωση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα στους ασθενείς που χρησιμοποιούσαν σχετικές εφαρμογές, σε σχέση με εκείνους που δεν είχαν χρησιμοποιήσει, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η χρήση εφαρμογών οδηγεί σε μείωση 0,5% στη γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη (HbA1c).

Διαβάστε περισσότερα

akar.ets.jpgΑ. Καρόκης: Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε διεθνές κέντρο αριστείας


Παρά το δυσμενές περιβάλλον και τους ασφυκτικούς περιορισμούς υπό τους οποίους καλείται να λειτουργήσει, το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που ήδη  διαθέτει – προεξάρχοντος του πλούτου υγειονομικών δεδομένων, μπορεί να καταστεί άκρως αποδοτικό, ποιοτικό και βιώσιμο, σύμφωνα με όσα παρουσίασε στο e-Health Forum 2016 ο κ. Αντώνης Καρόκης, διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της MSD Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

saladeggs.jpgΒάλτε αυγά στη σαλάτα σας!


Αν η σαλάτα του σεφ είναι η αγαπημένη σας, τώρα μπορείτε να την απολαμβάνετε χωρίς τύψεις. Βάζοντας αυγά στη σαλάτα σας μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά την πρόσληψη βιταμίνης Ε από τον οργανισμό, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Purdue.

Διαβάστε περισσότερα

min.ets.jpgΡήξη μηνίσκου: μπορεί να αποφευχθεί η χειρουργική επέμβαση;


Οι θεραπευτικές ασκήσεις είναι τόσο αποτελεσματικές για τους μεσήλικες ασθενείς που έχουν υποστεί ρήξη μηνίσκου, όσο η χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό BMJ.

Διαβάστε περισσότερα

m.p.s.ets.jpgΑσφαλές μανικιούρ/πεντικιούρ: Συμβουλές από την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας


Όταν επισκέπτεστε ένα σαλόνι νυχιών, βεβαιωθείτε πρώτα ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Διαφορετικά εκτίθεστε σε κίνδυνο, ο οποίος μπορεί να εκτείνεται από έναν απλό αποχρωματισμό των νυχιών, μέχρι και σοβαρές λοιμώξεις.

Διαβάστε περισσότερα

Lavender.jpgΦυσικές λύσεις για τον σκώρο


Η μυρωδιά της αρέσει σε όλους, αλλά όχι στο... σκώρο. Το όνομα της λεβάντας προέρχεται από το Ιταλικό «lavare» (=πλένω, καθαρίζω). Συνώνυμη της φρεσκάδας, της αίσθησης καθαριότητας και της ξεκούρασης, συνιστά την πιο φυσική, οικονομική και φιλική για το περιβάλλον αντισκωρική επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα

intimacy.jpg7 λόγοι για να κάνετε σεξ (έτσι ξαφνικά)


Μην κρατάτε το σεξ για ειδικές περιπτώσεις και μην το αναβάλλετε, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή. Όσο πιο πολύ σεξ κάνετε χωρίς ιδιαίτερο λόγο, τόσο περισσότερο σεξ θα έχετε γενικά στη ζωή σας. Θέλετε να σας δώσουμε εμείς κάποιους λόγους για να ...κάνετε την αρχή;

Διαβάστε περισσότερα

Σηκώστε τα παιδιά από τον καναπέ

kidsexercise.jpg
Μόλις 10 λεπτά μέτριας άσκησης την ημέρα, μειώνουν τον λιπώδη ιστό και ενισχύουν την καρδιοαναπνευστική λειτουργία σε παιδιά ηλικίας 6-8 ετών, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Φινλανδίας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ. Όσο πιο πολλή και πιο έντονη είναι μάλιστα η άσκηση, τόσο μικρότερο είναι το βάρος του παιδιού και τόσο μικρότερη η κεντρική παχυσαρκία του.

Διαβάστε περισσότερα