Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Μεγαλειώδη εμφάνιση ο Αστέρας Δερβενίου "ξέρανε" 2 - 1 τον ΠΑΣ Κόρινθο στο 95!! - Πέρασε από τα Αθίκια η πρωτοπόροςΚόρινθος ΄06


Με τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής ημέρας, συνεχίστηκε σήμερα Σάββατο , το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.

Στο Δερβένι, στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ"ο Αστέρας Δερβενίου σημείωσε μεγάλη νίκη με σκορ 2 - 1 επί του ΠΑΣ Κόρινθος. Μιά νίκη που πανηγυρίστηκε δεόντος από τους οπαδούς του Αστέρα , καθώς αυτή σημειώθηκε στο 95'! Ο αγώνα άρχισε με γκολ και με γκολ τελείωσε. Δεν είχε συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα όταν ο Αστέρας έπειτα από άψογο συνδυασμό των παικτών του, να βγάλει σε εξαιρετική θέση για γκολ τον Βυζά που δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έγραψε το 1 – 0 μέσα σε πανδαιμόνιο. Ακολούθησαν πολλές χαμένες ευκαιρίες από τον Αστέρα, ένα χαμένο πέναλτι πουεκτέλεσε ο Δημόπουλος με τον κίπερ της Κορίνθου Αθανασόπουλο να αποκρούει και να κρατάει την Μπάρτσα ζωντανή στο ματς. Σε μια ακόμη περίπτωση ο Τόλιας βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασόπουλο από καλή θέση αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.  
Το δεύτερο μέρος ήταν συγκλονιστικό. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν από την αρχή και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι ο Αστέρας δεν παρέμενε επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και δυνατός ως προς τα αμυντικά του καθήκοντα. Η ισοφάριση ήρθε γιά τον ο  ΠΑΣ με πέναλτι του Ράπτη που κατάφερε να νικήσει τον Χάρη Παναγιωτόπουλο και να γράψει το 1 – 1.Όπως καταλαβαίνετε από εκεί και ύστερα το παιχνίδι πήρε φωτιά. Δυνατές μονομαχίες, με την Κόρινθο να είναι συνεχώς στην επίθεση και τον Αστέρα να προσπαθεί να χτυπήσει ταχύτατα στην αντεπίθεση.. Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα έληγε ισόπαλος, ακριβώς στο 95΄ ο Αστέρας με τον Βυζά, να περνάει τους πάντες από αριστερά, και καθώς ο Αθανασόπουλος είχε βγει από την εστία του  έκανε το 2 – 1 με μακρινό πλασέ και ευρισκόμενος σε θέση σχεδόν παράλληλα με το τέρμα και πολύ κοντά στην γραμμή του άουτ. Ένα πανέμορφο γκολ από τον νεαρό παίκτη του Αστέρα που πήρε την μεγάλη νίκη , μέσα στους ξέφρενους πανηγυρισμούς των οπάδών του.VIDEO 
 Η ήττα αυτή για την "Μπάρτσα" είναι η δεύτερη κατα σειρά, και την γκρεμίζει στην 4η θέση της βαθμολογίας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Παναγιωτόπουλος, Κουτρούλης, Μετεβελής, Μαγγίνας, Μεντής, Βασιλάρης, Χάντης, Φώλιας, Τόλιας, Δημόπουλος, Βυζάς. 
Αναπληρωματικοι: Πρίφτι, Ταφά, Ψαρρός, Σκυλάκος, Παππάς, Παπαμετζελόπουλος, Χίνος. 
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αθνασόπουλος, Εμμανουήλ, Σκούτας, Σγουρός, Σπυρόπουλος, Κυριακίδης, Λάλας, Μενρές, Σιδέρης , Ράπτης Γ., Γεωργίου. 
Αναπληρωματικοί: Κρουγιός, Ράπτης Φ, Musta, Σεραφείμ, Αντωνίου, Παπαδόπουλος, Καλογερής. 
Τον αγώνα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Κώστας Κουσουλός, οι τέως Δήμαρχοι Ευρωστίνης κ Δημήτρης Δούσκας και Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Αντώνης Κλαδούχος. 
 Αντιθετα με τον ΠΑΣ,   η Κόρινθος ΄06 παρέμεινε στη κορυφή της βαθμολογίας , στους +2 βαθμούς μετά το νικηφόρο πέρασμά, με 2 - 0 από τα Αθίκια επί του Τενεάτη.
Με το ίδιο σκορ νίκησε στο  "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" ο Ισθμιακός  τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, ενώ  στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής με σκορ 4 - 1" τάραξε στις ροπαλιές" τον  Παννεμεατικό. Δύο γκολ πέτυχε ο Αλούσι και από ένα οι Νιάρρος και Καλύβας. .
Στο Στάδιο του Κιάτου ο Πέλοπας επικράτησε με 3 - 0 επί του Ολυμπιακού Λουτρακίου, ενώ στο γειτονικό Βέλο η Ελλάδα πήρε την νίκη  με 1 - 0  επι του Ολυμπιακό Άσσου.
Σκορ με το οποίο νίκησε στο Σοφικό , ο Πανσολυγειακόςτον Ηρακλή Λεχαίου, ενώ τέλος με την νίκη έφυγε από το Πετρί ο Πανκαμαριακό καθώς επικράτησε με 2 - 1 επί της τοπικής Θύελλας με 2 πέναλτι που εκτέλεσαν ευστοχα
ο Σιώζος (σε ανατροπή του Ζήση από τον Φρούσιο) και ο Ζήσης (που κέρδισε  ο Πεθαίνος από τον Τσιάκο). Το μοναδικό τέρμα της Θύελλας σημείωσε ο Σαϊσανάς   .

Η 6η Αγωνιστική  
 Ισθμιακός -  Ατρόμητος Χιλιομοδίου  2 - 0
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Παννεμεατικός 4 - 1
Τενεάτης Αθικίων -Κόρινθος '06  0 - 2
Ελλάς Βέλου - Ολυμπιακός Άσσου 1 - 0
Θύελλα Πετρίου -  Πανκαμαριακός 1 - 2
Πέλοπας Κιάτου -  ΣΦΛ Ολυμπιακός 3 - 0
Αστέρας Δερβενίου - ΠΑΣ Κόρινθος 2 - 1
 Πανσολυγειακός -  Ηρακλής Λεχαίου 1 - 0




Η βαθμολογία
( Σε 6 αγώνες)

Κόρινθος 06                         15 - 1   16
Ισθμιακός                            10 - 1   14 

Πέλοπας Κιάτου                   10 - 2   13
ΠΑΣ Κόρινθος                      11 - 4   12
Ελλάς Βέλου                        12 - 10 12 

Αστέρας Δερβενίου               11 - 5   11  
Παννεμεατικός                       6 - 5   11 
Ηρακλής Λεχαίου                 12 - 11   7
Πανσολυγειακός                   4 - 11    7
Ηρακλής Ξυλοκάστρου          10 - 6     6  
Πανκαμαριακός                     7 - 7     6
Ολυμπιακός Λουτρακίου         7 - 12    6  
Ολυμπιακός Άσσου               7 - 13    3
Ατρόμητος Χιλιομοδίου         5 - 19    

Τενεάτης Αθικίων                 3 - 14    2
Θύελλα Πετρίου                   3 - 13    0  

Έναν αγώνα λιγότερο έχουν Πανκαμαριακός και Ηρακλής Ξυλοκάστρου