Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Ο δεύτερος γάμος (δεν) φέρνει την ευτυχία


 

stogiatro.gr

Ο δεύτερος γάμος (δεν) φέρνει την ευτυχία

marriagep.jpg
Πολλές φορές είναι το «εισιτήριο» για την ευτυχία, άλλες φορές εστία σημαντικών προβλημάτων, ένας ...οικείος «εφιάλτης» που επαναλαμβάνεται. Ο λόγος για το δεύτερο γάμο, στον οποίο προχωρούν κάθε χρόνο περίπου 7.000 άνδρες και κάπου 6.500 γυναίκες στη χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα

Η διατροφική αξία βγαίνει απ’ το… αυγό της!

avgo_stogia.jpg
Το μέχρι πριν από μερικά χρόνια «υποτιμημένο» αυγό αναγνωρίζεται πλέον, επισήμως, ως η σημαντικότερη φυσική πηγή υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης. Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, εκείνοι που το αποκαλούν «υπερτροφή».

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή εκδήλωση για την ψωρίαση και τη ψωριασική αρθρίτιδα

pp_stogia.jpg
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «Επιδέρμια» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας (12 Οκτωβρίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης (29 Οκτωβρίου) πραγματοποιεί ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα».

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΧΑ στηρίζει το έργο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα

 stogia_a.jpg
Με κύριο θέμα την οικονομική ενίσχυση από πλευράς ΑΧΑ για την άμεση ανακούφιση των προσφύγων στη χώρα μας συναντήθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ, Ερρίκος Μοάτσος, και ο Αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, Philippe Leclerc, συναντήθηκαν στην Αθήνα.                                 

Διαβάστε περισσότερα

Δωρεάν εξέταση σπονδυλικής στήλης στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ

se_stogia.jpg
Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σπονδυλικής Στήλης (16/10) το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, προσφέρει δωρεάν εξέταση σπονδυλικής στήλης στο νεοσύστατο Κέντρο Σπονδυλικής Στήλης Παίδων & Εφήβων.

Διαβάστε περισσότερα

Σύρος: Στις 24 Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία του σταθμού αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ

syr_stogia.jpg
Tη Σύρο επισκέφθηκε την Τετάρτη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, προκειμένου να επιθεωρήσει την πρόοδο της διαδικασίας για την εγκατάσταση, σταθμού αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στο νησί.


Διαβάστε περισσότερα

Εγκρίθηκε βιολογική θεραπεία για την εξελισσόμενη Ρευματοειδή Αρθρίτιδα (ΡΑ) υψηλής ενεργότητας

stogiabris.jpg
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε το abatacept για ενδοφλέβια (IV) έγχυση και υποδόρια (SC) ένεση, σε συνδυασμό με μεθοτρεξάτη (MTX), για τη θεραπεία της νόσου που παρουσιάζει υψηλή ενεργότητα και είναι εξελισσόμενη σε ενήλικες ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα που δεν έχουν λάβει προηγουμένως ΜΤΧ.

Διαβάστε περισσότερα

Στους 55.017 οι ανασφάλιστοι που δικαιούνται φάρμακα με μηδενική συμμετοχή

farmstogia.jpg
Στους 55.017 ανήλθαν οι ανασφάλιστοι που δικαιούνται να προμηθεύονται φάρμακα με μηδενική συμμετοχή, κατά το 1ο δίμηνο εφαρμογής του μέτρου.

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομείο Ιωαννίνων: Τι απαντά στις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για τις ελλείψεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού

n_io_stogia.jpg
Ανακοίνωση- απάντηση σχετικά με τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για ελλείψεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των νοσηλευμένων, εξέδωσε η διοίκηση του Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων.

Διαβάστε περισσότερα