Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Άρον άρον μάζεψε την απαράδεκτη δήλωση ο Παπαχριστόπουλος κατά της Ε. Τσικρίκα


Άρον άρον μάζεψε την απαράδεκτη δήλωση ο Παπαχριστόπουλος κατά της Ε. Τσικρίκα [vid]
 Mετά την κατακραυγή για τις απαράδεκτες δηλώσεις κατά της δημοσιογράφου του Alpha, Ευαγγελίας Τσικρίκα, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπους έσπευσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Μετά το θόρυβο που ξέσπασε για την εύστοχη ερώτηση της δημοσιογράφου προς τον πρωθυπουργό για τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Παπαχριστόπουλος σε παρέμβασή του στο Mega ειρωνεύτηκε την αγωνία όχι μόνο της Ευαγγελίας Τσικρίκα αλλά και χιλιάδων εργαζομένων στα κανάλια που δεν κατάφεραν να λάβουν άδεια.
Ο κ. Παπαχριστόπουλος δήλωσε πως η ερώτηση της κας Τσικρίκα δεν είναι θέμα συναισθηματικό και συνέχισε: “Θέλετε να βγάλω χρήματα να της δώσω; Να της δώσω, αν λύνεται έτσι το θέμα. Δεν λύνεται”.
Αυτή ακριβώς η προσβλητική δήλωση προκάλεσε σάλο αναγκάζοντας τον κ. Παπαχριστόπουλο να μαζέψει άρον άρον τη δήλωσή του.
Μιλώντας στο περιστύλιο της Βουλής, ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε: είμαι ο τελευταίος που θα αμφισβητήσω το δικαίωμα ενός εργαζόμενου, που χάνει τη δουλειά του να το διεκδικήσει. Κι εγώ εάν ήμουν στη θέση της συναδέλφου σας το ίδιο θα έκανα. Δεν έκανε τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Ήταν μία καλοπροαίρετη δήλωση δεν είχε αιχμή εάν νομίζει ότι την έθιξα της ζητάω συγγνώμη”.