Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΛΑΧΟΥ-ΡΑΠΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ


Επιτυχημένη τόσο από πλευράς οργάνωσης όσο και από πλευράς ληψης πολιτικών μηνυμάτων οι επίσκεψη του κλιμακίου της Νέας  Δημοκρατίας στην Κορινθία.
 Ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Κορδώσης  φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να αναδιοργανώσει την κομματική οργάνωση της Κορινθίας και να την κάνει πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων .
Έτσι στο σύντομο διάστημα που είναι στο τιμόνι της ΝΟΔΕ πέτυχε να έρθει ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης στην Νεμέα και σήμερα να υπάρξει μια  σημαντική πολιτική επίσκεψη γνωστών στελεχών της Ν.Δ  όπως είναι ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Γιώργος Βλάχος και η Θεσσσαλονικιώτισα Βουλευτίνα Έλενα Ράπτη.

Κοντά στο δύο στελέχη ήταν φυσικά ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Κορδώσης , ο Βουλευτής της ΝΔ στην Κορινθία Χρίστος Δήμας , ο πρώην Υπουργός Νίκος Ταγαράς, ο πρώην Βουλευτής Κώστας Κόλλιας , η Κατερίνα Οικονόμου μέλος της πολιτικής γραμματείας του κόμματος , ο  ιατρός Δημοτικός Σύμβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Αναστάσιος Γκιολής , ο Περ.Σύμβουλος Γιώργος Πετρίτσης και ο  δικηγόρος Κορίνθου Παναγιώτης Πίκουλας.
Στην συνάντηση του Επιμελητηρίου εκτός από τον πρόεδρο του Βασίλη Νανόπουλο και μέλη του Δ.Σ , παραβρέθηκε και η πρόεδρος της ΟΕΒΕ Μαρίνα Ταουξίδη
Φωτογραφία του Lakis Giannidakis.
Κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην επίσκεψη του κλιμακίου ήταν τα αγροτικά θέματα , τα θέματα ύφεσης της αγοράς και απελπιστικής κατάστασης που βρίσκονται οι περισσότερες επιχειρήσεις της Κορινθίας , το τεράστιο θέμα της ανεργίας  , η υψηλή φορολογία των επιχειρήσεων , ο ΕΝΦΙΑ  κ.ά
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κλιμακίου στην Κορινθία ήταν το εξής:
10:00 Γηροκομείο ιεράς μητρόπολης ανδρών,
11:15 ΕΑΣ Κιάτου,
12:20 Πτηνοτροφική επιχείρηση ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Χιλιομόδι,
13:15 ΕΑΣ Κορίνθου,
14:00 Εμπορία κρεάτων ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ,
14:30 Εκτροφεία σαλιγκαριών FEREIKOS,
16:00 Επιμελητήριο Κορινθίας 16:00.
16:30 Συνέντευξη τύπου στα Τοπικά ΜΜΕ

Με πληροφορίες από τη sfedona.gr