Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Μάχες σε Σοφικό , Κιάτο , Νεμέα στην Α΄Κορινθίας ( 2η αγωνιστική

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8UDbKc5FzCguajvSh7Cna3GvrHwuwjrXvMAPocfGfp11Z_WKfe8OrY9Elpg4zsMc5SpgHc5Io3F_YeEBt8jSGDTnDH5SfqMLr1MzIzT1bVpMzaS7Js-V0zZjbRxU_HjB0o9orE4-5zlfl/s400/spathobouni_entos.jpg
H ποδοοσφαιρική δράση στην Α'  κατηγορία Κορινθίας συνεχίζεται , αύριο Σάββατο ( 1/10) , στις 4.00 το απόγευμα , με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής ημέρας.
Μιά αγωνιστική που περιλαμβάνει ενδιαφέροντες αγώνες.  Στο γήπεδο ( πλαστικό ) του Κιάτου αντιμετωπίζει τον Ισθμιακό, την ίδια στιγμή που ο ΠΑΣ Κόρινθος μάχεται στο Σοφικό, κόντρα στον Πανσολυγειακό. 
Δεύτερη σερί αγωνιστική εκτός έδρας η Κόρινθος 2006 όπου δοκιμάζεται στη Νεμέα κόντρα στον Παννεμεατικό, ενώ στο "Θωδειο" Στάδιο ο Ολυμπιακό μάχεται με τον Αστέρα Δερβενίου. 
Στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου υποδέχεται την Θύελλα Πετρίου, ενώ ο Ηρακλής Λεχαίου αντιμετοπίζει σε εντός έδρας αγώνα τον Πανκαμαριακό. 
Στον Άσσο ο τοπικός Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου,  ενώ τέλος στα Αθίκια ο Τενεάτης φιλοξενεί την Ελλάδα Βέλου

Η 2η αγωνιστική
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ 
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ - ΑΟ ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ