Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

«Let’s do it World ! Let’s do it Greece ! Let’s do it Λουτράκι - Περαχώρα - Άγιοι Θεόδωροι !»



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhffSX64gKLckrB-uq7VYLsUa6Ta0ZIUVuNNDa1yeaeUf5VIQ_o8E8kTO8Mr10AIyDHgxhdmVwR8lsX0sfQJ4is1P4SvolnAKFf7QhPEaGQ3GUwX11mVdRsTAlHkqGcQYVAot4ZlKc2_zU/s1600/perahora.gr.png
ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΡΑΣΗΣ LETS DO IT GREECE 2016
που έχει προγραμματιστεί για τις 17 Απριλίου 2016

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του για την προστασία της δημόσιας υγείας και του φυσικού περιβάλλοντος, σας ενημερώνει ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στην υλοποίηση της δράσης Lets do it GREECE” - «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», για το έτος 2016, το οποίο θα υλοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.


Προγραμματίζουμε τον καθαρισμό και εξωραϊσμό τριών σημείων στη Δημοτική ενότητα Λουτρακίου και συγκεκριμένα, του Πάρκου Αρμονία στην περιοχή Γκράβα, της Πλατείας Παιδιού και του προαύλιου χώρου του Κέντρου Υγείας. Επίσης, δύο σημεία στη Δημοτική ενότητα Αγίων Θεοδώρων, του Πάρκου της Ακτής «Πευκάκια» και του Δημοτικού Αλσυλλίου «Λιάντρο».

Οι παραπάνω δράσεις είναι ενδεικτικές καθώς, αντίστοιχες ενέργειες θα πραγματοποιηθούν και στα σχολεία του Δήμου μας, όπως επίσης σε αλλά σημεία με τη συμμετοχή του Προσωπικού του Δήμου, εθελοντριών, εθελοντών και κατοίκων, με τη χρήση του τεχνικού εξοπλισμού που θα παρασχεθεί από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου.

Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις του εγχειρήματος, θα θέλαμε να ζητήσουμε την συνεργασίας σας, για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό της συγκεκριμένης εθελοντικής προσπάθειας στα διοικητικά όρια του Δήμου μας.

Σας ζητούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι την Παρασκευή 8 Απριλίου στo e- mail: info@loutraki.gr και στο Fax: 27440 67978 με τα παρακάτω στοιχεία:

·         Όνομα φορέα/συλλόγου
·         Πιθανός αριθμός συμμετεχόντων
·         Στοιχεία επικοινωνίας
·         Σε ποιο από τα παραπάνω 3 σημεία στο Λουτράκι επιθυμείτε να παρευρεθείτε

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας.



     ΠΕΡΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ                                                 ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ      
        Αντιδήμαρχος                                                                Αντιδήμαρχος                                                                                                                                                                                                                                                  
Καθαριότητας & Πρασίνου                                    Κοινωνικής Πολιτικής