Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην αγορά του ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως η αύξηση της ανταγωνιστικότητάς του, η ενίσχυση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης, η εκπαίδευση και κατάρτιση επαγγελματιών, η ανάγκη ενημέρωσης των καταναλωτών, καθώς και η ενίσχυση ελληνικών επιχειρήσεων για την είσοδο σε νέες αναπτυσσόμενες θεματικές αγορές ηλεκτρονικού επιχειρείν.
Μετά τη συνάντηση ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε:
«Το ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως διαθέτει ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές και δυνατότητες ανάπτυξης.
Στόχος μας - σε συνεργασία με τον GR.EC.A. - είναι η καθιέρωση του κλάδου ως έναν από τους βασικούς πυλώνες στήριξης της οικονομίας μας στο μεσοπρόθεσμο χρονικό διάστημα».