Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Συνάντηση του Προέδρου της Ν. Δ. κ. Κυρ.ς Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.) κ. Δ. Θεοφάνους.

http://nd.gr/sites/default/files/styles/square_middle_smart/public/mitsotakis-kiriakos.jpg?itok=fH9H6DCIΟ Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης,  είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.) κ. Δημήτρη Θεοφάνους. Στη συνάντηση συμμετείχαν η Υπεύθυνη του Τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β' Αθηνών, κυρία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Γενικός Διευθυντής του GR.EC.A. κ.Πάρης Κορωναίος.

Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην αγορά του ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου,  όπως η αύξηση της ανταγωνιστικότητάς του, η ενίσχυση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης, η εκπαίδευση και κατάρτιση επαγγελματιών, η ανάγκη ενημέρωσης των καταναλωτών, καθώς και η  ενίσχυση ελληνικών επιχειρήσεων για την είσοδο σε νέες αναπτυσσόμενες θεματικές αγορές ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε:

«Το ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως διαθέτει ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές και δυνατότητες ανάπτυξης. 

Στόχος μας - σε συνεργασία με τον GR.EC.A. - είναι η καθιέρωση του κλάδου ως έναν από τους βασικούς πυλώνες στήριξης της οικονομίας μας στο μεσοπρόθεσμο χρονικό διάστημα».