Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Ο παγκόσμιος εκβιασμός των Τσίπρα Καμένου με όμηρο και ενέχυρο τον ελληνικό λαό φθάνει στο τέλος του και έρχεται η ώρα της πληρωμής δυστυχώς σε όλους μας. Το 35% από το 53% του εκλογικού σώματος το Σεπτέμβριο του 2015, πρίν από λίγους μήνες δηλαδή, επέλεξε για όλους μας να συνεχιστεί η στρατηγική της λαμογιάς ως εθνική επιλογή εις βάρος όλων μας. Τώρα, οι υπόλοιποι, το 85% του ελληνικού λαού, θα κληθούν να πληρώσουν περισσότερο από τους άλλους,  την Ελλάδα της αναβολής και της απάτης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να δεχτούν να πληρώσουν το λογαριασμό του γλεντιού τους ψηφίζοντας νομοσχέδια και θα διαφύγουν με εκλογές για να πληρώσουν οι επόμενοι ή με δημοψήφισμα για να πληρώσει ο λαός. Ό,τι και αν γίνει η βρώμικη Ελλάδα της Μεταπολίτευσης πεθαίνει μαζί με τους πρωταγωνιστές της.
Ομοφυλόφιλοι πολιτικά άνδρες και εξαρτησιογόνες μαριονέτες της κοκαΐνης που επιλεκτικά κατέλαβαν τις θέσεις εξουσίας θα χαθούν μαζί με τους υποτελείς τους που με ιδιοτέλεια κατέχουν την εξουσία σήμερα. Ανίκανοι όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους θα μείνουν στην ιστορία ως οι συνεργοί ενός παρακρατικού δικτύου που είχε σκοπό να διαλύσει την Ελλάδα. Να την κάνει η "μικρή Ελλάς" της δραχμής με σύνορα στην Κατερίνη. 
Καθημερινά πλέον βομβαρδίζουν την κοινή γνώμη με διχαστικές ελπίδες για να τρέφονται από τις σάρκες των υπόλοιπων Ελλήνων μέτριοι και ανώμαλοι καταληψίες κάθε εξουσίας. Ρωσικό κόμμα, ελληνοτουρκικός πόλεμος, bitcoin και ό,τι ανοησία έρθει στο κεφάλι του εγκέφαλου της ελληνικής καταστροφής εμφανίζεται στα μέσα ενημέρωσης και χρησιμοποιείται σκοπίμως και εντέχνως για να εμποδίσει την είσοδο της Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη.
Στην πορτοκαλί επανάστασή της οδεύει η Ελλάδα με τα λεμόνια και τα εσπεριδοειδή της που απαιτούν κόπο και μόχθο για να καλλιεργηθούν από Έλληνες μαζί με τις νέες αξίες της χώρας. Τις παγκόσμιες διαχρονικές αξίες της προκοπής που απαιτούν τη θυσία και την υπέρβαση του ΕΓΩ για τη δημιουργία μίας κοινωνίας ενός έθνους.
Ο στρατηγικός στόχος του Αλέξη Τσίπρα για τη γενοκτονία των Ελλήνων της ανεργίας, της απελπισίας, του ενός πιάτου φακές που υποσχόταν προεκλογικά και συνεπώς έκανε το παν για να μας σερβίρει, αποτυγχάνει. Οι Έλληνες είναι έξυπνος λαός και καταλαβαίνουν ότι χάνουν κάθε μέρα και περισσότερο από την παραμονή των εκλεκτών της παγκόσμιας διαπλοκής στην εξουσία της Ελλάδας.
Μέσα σε δύο, τρία χρόνια το πολύ όπως όλες οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες,  η Ελλάδα του πλούτου και της προκοπής μπορεί να καταπλήξει την οικουμένη, όπως έκανε πριν από χρόνια το 2004 και έκανε τον Έλληνα Γκιουλέν να πεισμώσει για να τη διαλύσει. Αρκεί να αντικαταστήσει τους άχρηστους με τους ικανούς. Αρκεί να εκμεταλλευτεί τα στρατηγικά της πλεονεκτήματα. Αρκεί να δημιουργήσει με νέους Έλληνες που αγαπούν τη χώρα και όχι την πάρτη τους. Αρκεί να κλείσει την ακατάσχετη αιμορραγία των Panama papers και της λίστας Lagarde. Αρκεί να εξοντώσει την εγκληματική συμμορία της παρακρατικής διάλυσής της και τον Αρχηγό, με την Υπαρχηγό.
Λίγη ψυχή χρειάζεται που να μην είναι πουλημένη για τα τριάκοντα αργύρια του εκμαυλισμού της.
Αλλιώς δραχμή σημαίνει διάλυση της χώρας. Σημαίνει αδυναμία υπεράσπισης του εαυτού της. Σημαίνει παράδοση στις ανώμαλες ορέξεις των γειτόνων μας. Σημαίνει αιώνια σκλαβιά σε επιμηκυμένα Μνημόνια της υποταγής. Σημαίνει γενοκτονία των Ελλήνων από τον Αλέξη Τσίπρα.
Καλύτερα μίας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά μέχρι το 2055 Τσίπρα και φακή…
 

Thedayaftergr