Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Επιτέλους Κύπελλο με ΑΕΚ-Ατρόμητος


Livescore: ΑΕΚ - Ατρόμητος (0-0) για το... Κύπελλο
Επιστροφή στο Κύπελλο Ελλάδος ύστερα από πολλές περιπέτειες. ΑΕΚ και Ατρόμητος παίζουν αυτή την ώρα (19:00) στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό με την «Ενωση» να έχει στον πάγκο της τον Στέλιο Μανωλά και όχι τον Γκουστάβο Πογιέτ, που αποτέλεσε παρελθόν.
ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντιντάκ, Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος, Βάργκας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης
Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι: Ντούνης, Άρθο, Σβάρνας, Μπακάκης, Κορδέρο, Μπουονανότε, Τζεμπούρ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπάρκας, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Κοντοές, Κυβρακίδης, Μπρίτο, Ουσέρο, Ούμπιντες, Γροντής, Ματέι, Λε Ταλέκ
 Αναπληρωματικοί για τους Περιστεριώτες είναι οι: Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Στόιτσεφ, Μπαστάκος, Λημνιός, Παπαδόπουλος, Κεϊτά.
Τα επεισόδια που σημάδεψαν τον πρώτο ημιτελικό ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού, έφεραν αρχικά την διακοπή της διοργάνωσης από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, απόφαση που οδήγησε σε πυρετώδεις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην πολιτεία και τις παγκόσμιες ποδοσφαιρικές αρχές, προκειμένου να αποφευχθεί η διεθνής απομόνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τελικά το Grexit αποφεύχθηκε και η διοργάνωση επαναρχίζει, έστω και χωρίς θεατές.

Η ΑΕΚ, θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης σε τελικό για πρώτη φορά μετά το 2010-11, όταν είχε κατακτήσει τον τίτλο κερδίζοντας στον τελικό τον Ατρόμητο, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να βάλουν τις βάσεις για να διεκδικήσουν το τρόπαιο για τρίτη φορά στις τελευταίες έξι σεζόν.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

ΤΕΤΑΡΤΗ
ΟΑΚΑ (19:00) ΑΕΚ-Ατρόμητος

26/04/2016
Ατρόμητος-ΑΕΚ

27/04/2016
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

07/05/2016
Τελικός