Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Θρυλική γιορτή Έτσι το σήκωσε ο Ολυμπιακός με +31 βαθμούς διαφορα από την ΑΕΚ

Θρυλική γιορτή, επική ατάκα Μαρινάκη! Έτσι το σήκωσε ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός γιόρτασε το 6ο συνεχόμενο και συνολικά 43ο του πρωτάθλημα, με μία θρυλική γιορτή αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης, όπου η ομάδα του Μάρκο Σίλβα επικράτησε με 5-0. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 85 βαθμούς (31 βαθμούς μπροστά από την δεύτερη ΑΕΚ), έχοντας την καλύτερη επίθεση με 81 τέρματα και την καλύτερη άμυνα με μόλις 16 γκολ παθητικό! Απόλυτη κυριαρχία για τους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν έχουν χάσει πρωτάθλημα, απ' όταν ανέλαβε τις τύχες της ομάδας ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

 
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν πολύ χαρούμενος και φρόντισε να πει μία επική ατάκα, απευθυνόμενος στον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος ήταν ο παρουσιαστής της φιέστας. "Χρήστο, αντέχεις; Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε ο ένας τον άλλο…" και συνέχισε: "Το φετινό πρωτάθλημα θέλω να το αφιερώσω σε έναν πολύ καλό φίλο, σε έναν πολύ μεγάλο Ολυμπιακό, που μας βλέπει από το σπίτι του, τον Γιώργο Σαλονίκη".
 
Στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν εκατοντάδες παιδιά των ακαδημιών με ερυθρόλευκες εμφανίσεις, κρατώντας σημαίες του Ολυμπιακού και της Ελλάδας. Ακόμα βρέθηκε η ομάδα Κ20  που κατέκτησε το πρωτάθλημα σήμερα, νικώντας 8-2 την Καλλονή, καθώς και όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα του Ολυμπιακού. Αρκετοί αθλητές που ανήκουν στα ερασιτεχνικά τμήματα έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και βγήκαν ως... η ολυμπιακή ομάδα του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης".
Κατά τη διάρκεια της απονομής, ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή στον Μάρκο Σίλβα, τον Κώστα Φορτούνη και τον Νταβίντ Φουστέρ. "Είμαι πολύ συγκινημένος. Είναι ο,τι μεγαλύτρο μου έχει συμβεί, αυτή η αγάπη του κόσμου. Δεν ξέρω πως να την ανταποδώσω. Πάντα είναι το σπίτι μου ο Ολυμπιακός", δήλωσε ο Ισπανός μέσος.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι, συνεχίζουμε, έχουμε τώρα μπροστά μας το Κύπελλο. Αφιερωμένο αυτό το πρωτάθλημα στον κόσμο και στον πρόεδρο. Όσο για μένα, δούλεψα πολύ φέτος, με πίστεψε πολύ η ομάδα και ο προπονητής. Νομίζω ότι τον δικαίωσα τον κ. Σίλβα", ανέφερε ο Φορτούνης.
"Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος. Τρία χρόνια εδώ και τρία πρωταθλήματα. Το αφιερώνω στην κόρη μου. Θέλω να μείνω εδώ και του χρόνου. Τώρα όμως, ας απολαύσουμε αυτές τις στιγμές...", τόνισε ο Σαλίνο.
Να σημειωθεί πως μετά τον καθιερωμένο γύρο του θριάμβου, ο Ρομπέρτο πήγε στην Θύρα 7 και έδωσε το τρόπαιο στους οργανωμένους φίλους του Ολυμπιακού.
 Δείτε τη στιγμή της απονομής:
Κλείσιμο