Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τα Σπάνια Νοσήματα από τη Novartis Oncology

logo newsletter
  



Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τα Σπάνια Νοσήματα από τη Novartis Oncology


Novartis logo
pillsΜε κεντρικό μήνυμα “Σπάνια Φροντίδα για Σπάνιους Ανθρώπους”, το τμήμα Ογκολογίας της Novartis παρουσίασε σε Συνέντευξη Τύπου την Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τα Σπάνια Νοσήματα.
Διαβάστε περισσότερα 
 

Ένα ποτήρι κρασί την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα

kokkino krasi
Τα τελευταία χρόνια η Μεσογειακή Διατροφή είναι στο επίκεντρο της γαστρονομίας παγκοσμίως και αναπόσπαστο μέρος της είναι ,φυσικά, και το κρασί. Λευκό ή κόκκινο, το κρασί δεν έλειψε ποτέ από κανένα τραπέζι και δεν λείπει από κανένα ολοκληρωμένο διατροφικά γεύμα.
Διαβάστε περισσότερα


Τελικά πόσο διαρκεί η μνήμη των χρυσόψαρων;

goldfish
Τελικά πόσο αλήθεια κρύβει η παραδοχή για την μνήμη των χρυσόψαρων, που χρησιμοποιούμε πάρα πολύ συχνά, σε βαθμό μάλιστα που να έχει γίνει «σχήμα λόγου» όταν θέλουμε να σχολιάσουμε κάποιον ο οποίος ξεχνάει εύκολα, λέγοντας «ότι έχει μνήμη χρυσόψαρου».
Διαβάστε περισσότερα


Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για τη γαστρεντερίτιδα από ροταϊό από την GSK

gastrenteritida sta paidia
Μια νέα εκστρατεία ενημέρωσης «Ρώτα για τον ροταϊό ! Η πρόληψη είναι σαν παιχνίδι!» για τη γαστρεντερίτιδα από ροταϊό και τις μεθόδους πρόληψής της ανακοίνωσε η GSK.
Διαβάστε περισσότερα


Η Κατάρρευση του Μύθου του Εμβολίου για τα Αντιπατρικά Αντισώματα στην υπογονιμότητα και στις Καθ'έξιν Αποβολές

vaccines
Το θέμα με τα αντιπατρικά αντισώματα ,ή αλλιώς όπως λέγεται ιστοσυμβατότητα του ζευγαριού, ότι οδηγεί σε υπογονιμότητα και αποβολές, έχει γίνει πολύ γνωστό και συνήθως έχει μπερδέψει προκαλώντας παρεξηγήσεις.
Διαβάστε περισσότερα


Συνεργασία Sanofi και DiCEMolecules για την ανακάλυψη μικρών μορίων

researcher
Η Sanofiκαι ηDiCEMolecules, μια νεοϊδρυθείσα, ιδιωτική εταιρεία η οποία αναπτύσσει τεχνολογίες νέας γενιάς για την ανακάλυψη μικρών μορίων, ανακοίνωσαν την πενταετή συνεργασία τους παγκοσμίως.
Διαβάστε περισσότερα


Πανελλήνια Συνάντηση για την Ψυχική Υγεία


psyΔιήμερη πανελλήνια συνάντηση για τα δικαιώματα στο χώρο της ψυχικής υγείας πραγματοποιείται την Πέμπτη 31 Μαρτίου και την Παρασκευή 01 Απριλίου από την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας (ΕΚΨ&ΨΥ) στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. 
Διαβάστε περισσότερα



 

ΖΩΑ | ΑμεΑ | ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ | ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ