Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Νέα απόφαση για τις υγειονομικές διατάξεις στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

logo newsletter



Νέα απόφαση για τις υγειονομικές διατάξεις στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

ypourgeio
ygeias ktirio
Αναρτήθηκε για διαβούλευση το σχέδιο Υπουργικής Απόφασης «Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών και επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών)».
Διαβάστε περισσότερα


ΟΕΝΓΕ:Ο χρηματισμός στην υγεία συνιστά κοινωνικό έγκλημα

fakelaki
giatros
Τους επίορκους «φακελάκηδες» γιατρούς του ΕΣΥ κατηγορεί η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) με αφορμή τα διαρκή κρούσματα γιατρών  που εμπλέκονται σε υποθέσεις χρηματισμού, ενώ παράλληλά προτείνει την ενίσχυση του ΕΣΥ με προσωπικό και την αποκατάσταση των μισθολογικών απωλειών ως το καλύτερο «εμβόλιο» εναντίον της διαφθοράς.
Διαβάστε περισσότερα


Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος:Το ΕΣΥ αργοπεθαίνει

esu
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος αναφέρει πως «το ΕΣΥ αργοπεθαίνει» και σημειώνει ότι χρειάζεται οργανωμένη και άμεση παρέμβαση για τη σωτηρία του, προκειμένου η υγεία και η περίθαλψη των πολιτών να διαφυλαχθούν.
Διαβάστε περισσότερα


Πορεία διαμαρτυρίας εργαζομένων ΕΚΑΒ

ekav foto
poreia
Συγκέντρωση και πορεία με τη συμμετοχή 31 ασθενοφόρων αλλά και δικύκλων πραγματοποίησαν την Τρίτη οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Αθηνών, στο πλαίσιο τετράωρης στάσης τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη καταβολή οφειλόμενων αμοιβών.
Διαβάστε περισσότερα


Εκπαίδευση στελεχών της ΕΛ.ΑΣ σε θέματα Ιατροδικαστικής

iatrodikastiki
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαίδευση προσωπικού των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στην έδρα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, με αντικείμενο θέματα Ιατροδικαστικής και εκπαιδευτικό προσωπικό της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας (ΕΙΕ).
Διαβάστε περισσότερα


Αποκαλυπτική έρευνα για τους άντρες με υπερσεξουαλικότητα


upersexoualikotitaΟι άνδρες που επαίρονται για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις, έχουν διπλάσιο κίνδυνο, για σεξουαλική ανικανότητα, σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, αποτελέσματα της οποίας, παρουσίασε ο πρόεδρος του Ινστιτούτου, χειρουργός-ουρολόγος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.
Διαβάστε περισσότερα



 

ΖΩΑ | ΑμεΑ | ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ | ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ