Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ

Ένα λεκτικό λάθος στο μπαλαούρο της ιστορίας μας. Θλιβερή και η σημερινή εμφάνιση της Ελληνικής Βουλής. Πολλοί στο κόλπο της εξαθλίωσης της ζωής των Ελλήνων. Σε λίγες ημέρες θα ηχήσουν οι καμπάνες των φόρων ξεκουφαίνοντας τον απλό λαό και θα μας θυμίσουν πόσο κούφια ήταν τα λόγια τα σημερινά της κυβερνητικής καρικατούρας.

Ίσως η ευθεία απαίτηση για πρώτη φορά από τον Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκη για τη διεξαγωγή εκλογών δημοκρατικής απομάκρυνσης της Κυβέρνησης της ανικανότητας να αποτελούσε ένα ορόσημο της σημερινής νύχτας της Ελλάδας.

Ίσως η λεκτική έκρηξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στον προκλητικό λόγο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας να αποτελεί έναν προάγγελο πρωτοφανών στιγμών που θα ζήσουμε στο εγγύς μέλλον όταν οι σειρήνες ηχήσουν στην Ελλάδα.

Αυτό που αφήνει πικρή γεύση σε όλη τη χώρα είναι η αποδοχή της αμφισβήτησης της ελληνικότητας της Μακεδονίας από την επίσημη Κυβέρνηση της Ελλάδας για πρώτη φορά. Η αποδοχή μίας άλλης Μακεδονίας από τον ΣΥΡΙΖΑ διά της δημιουργικής ασάφειας και η συγκάλυψη της από τους ΑΝΕΛ διά της κυβίστησης δημιουργεί εθνικό ατόπημα που η επίσημη ιστορία κατέγραψε και η Ελλάδα σύντομα θα κληθεί να πληρώσει.  

Η στρατηγική επιλογή του κ.Καμμένου να χρησιμοποιήσει την Μακεδονία για έναν πολιτικό εκβιασμό στον εαυτό του, την Ελληνική Κυβέρνηση και το επακόλουθο εμπόριό της για πολιτικά ανταλλάγματα καταδεικνύει και το στρατηγικό αδιέξοδο των ΣΑΝΕΛ, οι οποίοι καλούνται την επόμενη εβδομάδα να καλέσουν τον ελληνικό λαό να πληρώσει τους πολιτικούς τους μετεωρισμούς και τζογαδόρικους τακτισμούς τους με τα χρήματα των οικογενειών τους.

Τα παραμύθια έχουν πάντα ένα τέλος και το ενδεχόμενο εθνικού ακρωτηριασμού οδηγεί το δίδυμο Τσίπρα και Καμμένου στην ιστορική τους καταδίκη. Η ταύτιση τους απεγνωσμένα με τη σκληρή γραμμή για την εξεύρεση των μισθών και συντάξεων των Ελλήνων με φόρους θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα ενός εθνικού παραλογισμού που οδήγησε στην πολιτική «φρουτοπία» σ’ ένα αέναο θεσμικό παρακράτος και κοινωνία.

Ας ευχηθούμε ότι απάντηση στην σημερινή Κυβέρνηση που παρέδωσε τη Μακεδονία θα δώσουν επί  εδάφους οι Έλληνες Μακεδόνες, οι μόνοι Μακεδόνες, αποδεικνύοντας το αυτονόητο ότι η ιστορία γράφεται από τις ψυχές των λαών και όχι μόνο από το αρρωστημένο μυαλό κάποιων πολιτικών. 
 
thedayaftergr.blogspot.gr