Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Δήμος Ξυλoκάστρου - Ευρωστίνης Πρόγραμμα - Πρόσκληση για τον εορτασμό του Αγίου Βλασίου 2016

Ορίζεται γενικός Σημαιοστολισμός από το πρωί της 10ης έως 12ης Φεβρουαρίου 2016 (Φωταγώγηση οικιών, Δημοσίων και Ιδιωτικών Καταστημάτων).
ΤΕΤΑΡΤΗ 10.02.2016
ώρα 18:15       Πολυαρχιερατικός Εσπερινός Προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κκ Ευγένιου ο οποίος θα κηρύξει το θείο λόγο. Θα συμμετάσχουν οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες:
                            Χαλκίδας κκ Χρυσόστομος, Σιδηροκάστρου κκ Μακάριος και ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας κκ Διονύσιος.
Τόσο κατά τον πολυαρχιερατικό εσπερινό και την πολυαρχιερατική θεία λειτουργία θα ψάλει η Βυζαντινή Χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών «Κυριάκος ο Υμνογράφος» με χοράρχη τον κ. Αναστάσιο Γκιούλη Πρωτοψάλτη του Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου Κορίνθου.

ΠΕΜΠΤΗ 11.02.2016
ώρα 7:15 έως 11:00
                          Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία Προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κκ Μακαρίου. Το θείο λόγο θα κηρύξει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδας.
                           Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου και Ποιμενάρχης μας κκ Διονύσιος θα προσφωνήσει τον τιμώντα, τον άγιο μας και συμπροσευχόμενο Εξοχότατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο.

ώρα 10:00      Είσοδος των επισήμων και των τοπικών αρχών στον Ι.Ν. Αγίου Βλασίου.
ώρα 10:45      Λιτάνευση της Σεπτής και Θαυματουργής Εικόνας του Αγίου στις οδούς της Πόλης μας με τη συνοδεία Τιμητικού Αγήματος της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου.