Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016

Σκληρή ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολη: «Φαιδρές κατηγορίες, γραφικός ο Αλαφούζος»

«Φαιδρές κατηγορίες, γραφικός ο Αλαφούζος»Σκληρή ανακοίνωση, με την οποία απαντά στις κατηγορίες του Γιάννη Αλαφούζου μετά το χθεσινό (6/2) ματς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, εξέδωσε την Κυριακή (7/2) η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.
Οι Αρκάδες χαρακτηρίζουν γραφικό τον πρόεδρο του τριφυλλιού, ενώ σημειώνουν ότι και οι πράσινοι ελέγχονται για χειραγωγημένα παιχνίδια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:
«Για ακόμα μία φορά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μας αναγκάζει να απαντήσουμε σε φαιδρές κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον της ομάδας μας. Μας κατηγόρησε ότι δεν έχουμε τιμωρηθεί για "χειραγωγημένα" παιχνίδια.
Για ποιο λόγο ο γραφικός πρόεδρος δεν αναφέρει ότι και η δική του ομάδα ελέγχεται από την ίδια εταιρεία για "χειραγωγημένα" παιχνίδια; Αν δεν τα θυμάται, του τα θυμίζουμε εμείς γιατί, ίσως, έχει μικρή ή επιλεκτική μνήμη.
24/11/2013: Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1
8/12/2013: Καλλονή-Παναθηναϊκός 0-4
26/03/2014: Παναθηναϊκός-Καλλονή 3-0
4/12/2014: Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 4-0
Υπάρχει βέβαια και το περίφημο Ξάνθη-Παναθηναϊκός το 2008 (3-2).
Συμπέρασμα. Οσο ελεγχόμενοι είμαστε εμείς ως ΑΣΤΕΡΑΣ, σύμφωνα με εταιρεία ελέγχου στοιχηματισμού, άλλο τόσο ελεγχόμενοι είστε και εσείς, αλλά και όλες οι ελληνικές ομάδες. Γιατί κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας; Με αυτά τα τρικ δεν πρόκειται να κοροϊδεύετε για πολύ ακόμη τον κόσμο της ομάδας σας.
Κύριε πρόεδρε του Παναθηναϊκού, είναι καιρός να αντιληφθείτε επιτέλους, ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ σύλλογος που έχει δοξάσει πολλές φορές τη χώρα μας στην Ευρώπη. Είναι ένας σύλλογος στον οποίο δεν ταιριάζει το κλαψούρισμα και η ρουφιανιά. Πρέπει να καταλάβετε ότι ο πρόεδρος αυτού του τεράστιου συλλόγου οφείλει να λέει λίγα και να επενδύει πολλά. Εσείς, πράττετε τα ακριβώς αντίθετα.
Είναι πλέον ολοφάνερο, ότι σας ενδιαφέρει μόνο η προσωπική σας ικανοποίηση και όχι το καλό του συλλόγου τον οποίο εκπροσωπείτε. Επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ ακριβό χόμπι που έχει ανάγκη από ακέραιες συμπεριφορές, σκεφτείτε ξανά και ψύχραιμα αν έχετε θέση σε αυτό.
Μη μας αναγκάσετε να επανέλθουμε με πιο ακραίες και... αποκαλυπτικές ανακοινώσεις».