Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ

Τη μετουσίωση της καταστροφικής του πολιτικής απολαμβάνει ο Έλληνας Πρωθυπουργός της Αριστεράς, της ελπίδας και της προόδου κ. Αλέξης Τσίπρας. Προφανώς ο κ.Τσίπρας ξέχασε να ενημερώσει τον ελληνικό λαό τι εννοεί ελπίδα και πρόοδο. Μία Ελλάδα διεθνώς απομονωμένη, που μετά το Κατάρ και το Ιράν στο τέλος θα καταλήξει στη Βόρεια Κορέα για συμμαχίες, μία Ελλάδα με τους αγρότες στους δρόμους, μία Ελλάδα με τους νησιώτες εξεγερμένους. Μία Ελλάδα εξαθλιωμένη.
Όλα καλά τα βλέπουν οι εξουσιαστές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που αρνούνται πεισματικά να δουν την πραγματικότητα, όπως ιστορικά έκανε κάθε αυταρχικός ηγεμόνας που κατέλαβε την εξουσία. Η Ελλάδα υπέστη τη χειρότερη ήττα της στη νεώτερη ιστορία της. Μία συντριπτική ήττα χωρίς να πολεμήσει, να πέσει μία τουφεκιά. Αγκιστρώθηκε ιδεολογικά σε μία διεθνή αντι-εξουσιαστική ρητορική, επενδύοντας στην απειλή της αυτοκαταστροφής, και τάχθηκε στο πλευρό των παγκόσμιων ταραξιών. Το αποτέλεσμα φυσικά ήρθε γρήγορα με τις απανωτές ήττες του κ.Τσίπρα και τη συνθηκολόγησή του τα ξημερώματα της 13ης Ιουλίου 2015, όπου απέκρυψε για άλλη μία φορά από τον ελληνικό λαό τι υπέγραψε.
Τώρα μαθαίνουμε για συντάξεις 700 ευρώ, για διάλυση των επικουρικών συντάξεων, για απανωτά και ατελείωτα μέτρα, για εξαθλίωση. Αυτή είναι η ελπίδα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, που συνεχίζουν ξεδιάντροπα να υπόσχονται. Φόρους κερνά ο κ.Τσίπρας την κοινωνία για να την κηδέψει πανηγυρικά. Για να αρνηθεί να αποκαλύψει ότι κατέστρεψε με τους προκατόχους του την Ελλάδα, προστατεύοντας τον ελληνικό πλούτο που λήστεψαν οι οπαδοί τους διαχρονικά. Άχρηστα λάφυρα που σύντομα θα εκποιηθούν χωρίς καμία αξία. Τι σημασία έχουν τα σπίτια στο Λονδίνο, οι ελβετικές καταθέσεις και οι εξω-χώριες εταιρείες σε μία Ελλάδα που δεν θα υπάρχει, σε μία ψυχροπολεμική κομμουνιστική Αλβανία και Βουλγαρία ντυμένη με φουστανέλα, χωρίς υγεία, χωρίς παιδεία, χωρίς ασφάλεια; Ποιος θα μπορεί να κυκλοφορεί με χρήματα;
Η σοβιετική Ελλάδα του κ.Τσίπρα με δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα και μεταφορές για το λαό και καθεστωτικές πολυτέλειες για την αυλή του που τον συνοδεύει σήμερα στους Πέρσες είναι μία ουτοπία που δεν θα έχει καλό τέλος για τους εμπνευστές της και κυρίως τους υλοποιητές της, όπως είναι οι σημερινοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Θα γκρεμιστούν σύντομα από την ανέχεια του κόσμου γιατί αποτελούν μία μειοψηφία που θα καταφεύγει όλο και περισσότερο στις αστυνομικές δυνάμεις που εξαθλιώνει για να παραμείνει στην εξουσία.
Όσο ο κ.Τσίπρας δυναμώνει τόσο ο λαός θα εξουθενώνεται γιατί απλά αντιπροσωπεύει ένα παρασιτικό σύστημα που απομύζησε τον πλούτο της Ελλάδας και ανήκει στο ντροπιαστικό παρελθόν της Μεταπολίτευσης που συμβόλισε ό,τι πιο αποκρουστικό στην ιστορία μας. Τη ζωή εις βάρος των παιδιών μας και των εγγονιών μας.
Ο Τσίπρας κερδίζει και η Ηρώδου Αττικού κλείνει συμβολίζοντας μία δημοκρατία που κατάντησε τυραννία, απαγορεύοντας στους εκλεκτούς της να κυκλοφορούν και να συνομιλούν με το λαό. Τι άλλο μένει εκτός από μία εθνική καταστροφή, έναν εδαφικό ακρωτηριασμό για να πανηγυρίσει ο κ.Τσίπρας την άνοιξή του, τον κατακλυσμό της Ελλάδας από αμέτρητους παρανόμους Ανατολίτες. 
Το ευχαριστώ του Τσίπρα στους ξένους δανειστές της εξουσίας του...


thedayaftergr.blogspot.gr