Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ


Από τη χώρα του Δαρείου ο Αλέξης έστειλε το ανώνυμο τηλεγράφημα του σφετερισμού της εξουσίας. Μόλις λίγους μήνες μετά τις εκλογές ο Έλληνας Πρωθυπουργός φρουρείται πια, αποκλείοντας την κυκλοφορία και οι βουλευτές του, αντιπρόσωποι του λαού, αδυνατούν να τον κοιτάξουν στα μάτια. Στη δημοκρατία την εξουσία έχει ο λαός, ο λαός τη δίνει και ο λαός την παίρνει, όποτε κρίνει.

Η καθημερινή διολίσθηση της Ελλάδας στην εξαθλίωση και την ανυποληψία με τη μαεστρία του κ.Τσίπρα αποτελεί ένα εθνικό έγκλημα και είναι αδύνατο να συνεχιστεί όσους διορισμούς και αν κάνει. Το καθεστώς του θα καταρρεύσει όσες εγγυήσεις και αν έχει από τους ισχυρούς της γης που ορέγονται τα νησιά μας όπως ο ματαιόδοξος κάποτε Ξέρξης που μαστίγωνε τα κύματα για να τιθασεύσει το ελληνικό πνεύμα. Όποιος συμμάχησε με τους Πέρσες εναντίον της Ελλάδας υπέγραψε την καταδίκη του.

Πώς θα κυβερνήσει ο κ.Τσίπρας από εδώ και πέρα; Τυραννικά;  Για πόσο νομίζει ότι μπορεί να το κάνει στον 21ο αιώνα; Εξαπάτησε έναν ολόκληρο λαό, εργάστηκε σκληρά για να τον απομακρύνει από το ευρωπαϊκό κεκτημένο καταδεικνύοντας την Ελλάδα ως περίγελο ακόμα και των πρώην κομμουνιστικών κρατών της Ανατολικής Ευρώπης και έχει πλέον καλύτερο σύμμαχο την κα Μέρκελ ως θεία δίκη. Διαλύει την αστική τάξη, διαλύει την παραγωγή, διαλύει την οικονομία και καταφεύγει καθημερινά στις δυνάμεις ασφαλείας για την προστασία του καθεστώτος του. Αυτό δεν είναι δημοκρατία και αυτό δεν έχει μέλλον ούτε για τον ίδιο ούτε για την Ελλάδα.

Τεχνοκράτες κηρύττει ασταμάτητα ο επίορκος κ.Λεβέντης που ξέχασε γρήγορα τους ψηφοφόρους του και τη δημοκρατία και επαΐοντες ο κ.Θεοδωράκης, για να μη χάσουν τη βουλευτική τους αποζημίωση και τα τυχερά της. Την κατάλυση της δημοκρατίας ποθούν και μόνο για να απαλλαγούν από τις ευθύνες διακυβέρνησης της πολιτείας.  

Οϊμέ, ο πολιτικός ξεπεσμός. 

Το ώριμο φρούτο περιμένει ο κ.Μητσοτάκης και την κεντροαριστερά η κα Γεννηματά. Όλοι περιμένουν κάποιον άλλον να κάνει τη δουλειά τους και αυτοί να μην λερώσουν τα χέρια τους με το αίμα των Ελλήνων. Το κόμμα πάνω από την Ελλάδα. 

Το πολιτικό καρτέλ στηρίζει απροκάλυπτα τον κ.Τσίπρα αποκλείοντας κάθε άλλη φωνή της λογικής και της ψυχής. Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει όμως, όπως δεν μπόρεσε να περιμένει η Κύπρος του Ιωαννίδη του ‘74 και η Ελλάδα του Γούναρη το ‘22. Όποιος δεν θέλει να πει την αλήθεια στο λαό να πληρώσει και το εισιτήριο επιστροφής στην Ελλάδα της καρπαζιάς, όπου τα 700 ευρώ σύνταξη θα 'ναι κατάκτηση.

Η Ελλάδα εκτελείται και η δημοκρατία είναι πια ο στόχος που πυροβολούν όλοι εύστοχα. Να κάνουν στην άκρη οι καλοπληρωμένοι βουλευτές να διαμοιράσουν τα ιμάτια της κοινωνίας οι ολιγαρχικές ελίτ. Ένας πονηρός ελιγμός της διεθνούς μαφίας και τίποτα άλλο για να πληρώσουν άλλοι την εαρινή επίθεση των Αγαρηνών. 

Εκλογές πριν είναι αργά και θρηνούμε χαμένες πατρίδες και ανθρώπους εις υγείαν του Αλέξη Τσίπρα και του άκαπνου Πάνου Καμένου. 

Να μπουν 300 Έλληνες που θα έχουν την τόλμη να εμφανίσουν το λογαριασμό των δεκαετιών κραιπάλης και ελληνικής μαγκιάς. Να σκίσουν τα μνημόνια, τους εμπνευστές και τους υπηρέτες του ξεπουλήματος της Ελλάδας, να δώσουν στο λαό την ευημερία του επιτέλους…

thedayaftergr.blogspot.gr/