Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΦΩΦΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΠΑΡΟΝ

Πόσο χόρτο να μασήσουμε, επιτέλους. Πόσο σοσιαλισμό  να αντέξουμε; Πόση φτώχεια να ανεχτούμε; Πόση ντροπή να κρύψουμε; Πόσο ζυγό να σύρουμε ως σκλάβοι Έλληνες, Αλέξη Τσίπρα; Πόση ξεφτίλα των ταγών.

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου και το ΠΑΣΟΚ της Φώφης στήριξαν την κυβερνητική πολιτική, την κρατικοποίηση του Μεγάρου, αυτή που οι ΑΝΕΛ και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά καταψήφισαν, φορώντας παντελόνια. Λεβέντης και Ποτάμι παρόντες έκλεισα τα μάτια και τα αυτιά. Διαπλοκή και το ΚΚΕ άλλου μεγάλου επαναστάτη της μπαρούφας. Γι' αυτό εκλέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Για να ξεπλένει αμαρτίες με τα λεφτά των φορολογούμενων, για να κρατικοποιεί τον 21ο αιώνα ζημιογόνους οργανισμούς; 

Αυτός είναι ο Κυριάκος ο σωτήρας; 

Αυτός που φοβάται και τώρα το λαό μην ψηφίσει και κόψει η σούπα της διαπλοκής;

Υπάρχει και άλλος πολιτισμός, κυρίες και κύριοι. Αυτός που το 45% του λαού αρνείται να πάει στη δημοκρατία των καρτέλ. Αυτός που περίμενε μία άσπρη μέρα μάταια από γέρικα άλογα που σέρνονται στο άρμα του Αλέξη. Τι θα γινότανε, κ.Μητσοτάκη, αν καταψηφίζετε μαζί με τους ΑΝΕΛ; Μήπως θα χάναμε τον Αρχηγό σας; Γυναίκα η Φώφη λύγισε και αυτή στην πολιτική γοητεία του Αλέξη; Οι άλλοι παρεϊτσα δουλεύουν απλά τον Έλληνα φορολογούμενο, που ζητιανεύει ένα κοκκαλάκι μέρα με τη μέρα.  Εδώ ολόκληρη Μέρκελ τον χαϊδεύει νομίζοντας ότι αυτός υπηρετεί αυτή.


Υπάρχει πολιτισμός και στα αλώνια όχι μόνο στα Μέγαρα. Ένας άλλος πολιτισμός, ο ελληνικός πολιτισμός. 
Να βάλουν και έναν καλοπληρωμένο Πρόεδρο στην κρατική επιχείρηση τώρα, να βάλουν και τον πολιτισμό μας, να βάλουν και την ψυχή μας. Γιατί απλά η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες. Ανήκει σε έμπορους ναρκωτικών, 100 ευρώ το γραμμάριο της ελληνικής ψυχής επιχειρηματιών δημοσίων προμηθειών. Πόση Ελλάδα χάνεται εκεί στα τραπέζια της κόκας, της θολούρας, η κρητική λεβεντιά δεν φτάνει να λευτερώσει τούτη τη χώρα.
Νάτος προβάλει ο Αιγέας στο Αιγαίο να μας ρίξει, να φύγει η κόπρος των κομμάτων συγγενών και φίλων, πουλημένων, ντυμένων με τα ρούχα του Ιούδα από αυτό εδώ το τόπο.
 
Αυτή τη χώρα μόνο ο καλός Χριστός τη σώζει, όταν γυρίσει ανάποδα τα πάντα. Όταν ο Αλέξης αφρίσει από το κακό που δεν πετυχαίνει σε αυτή εδώ τη γη, στους Έλληνες...
 
thedayaftergr.blogspot.gr