Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΟΤΑΝ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΗΧΗΡΑ...ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΝΝΑΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ


Ιανός Αθήνα - Σταδίου 24  -  18 Φεβρουαρίου 2016  στις  20:30

Άννα Μπιθικώτση | «Όταν οι ηχηρές σιωπές… τραγουδούν τον έρωτα»

 Ο Σύνδεσμος Γυναικών Θεσσαλονίκης - Μακεδονίας εν Αθήναις και ο ΙΑΝΟS σας προσκαλούν στην μουσική παράσταση που βασίζεται στο βιβλίο-CD της συγγραφέως Άννας Μπιθικώτση που φέρει τον τίτλο ΗΧΗΡΕΣ ΣΙΩΠΕΣ... του έρωτα και κυκλοφορεί από την Εμπειρία Εκδοτική.
Δραματοποιημένες αφηγήσεις: Άννα Μπιθικώτση (συγγραφέας), Σωτήρης Δογάνης (ερμηνευτής - καθ. βυζαντινής μουσικής) και η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου
Ερμηνεύουν: Ηλίας Κλωναρίδης, Σωτήρης Δογάνης, Αντιγόνη Μπούνα
Παίζουν οι μουσικοί: Νίκος Στρατηγός (πιάνο) , Μανώλης Μιχαλάκης (μπουζούκι), Γιώργος Μπαμπάνης (ακορντεόν),  Αντιγόνη Μπούνα (κιθάρα)
Την εκδήλωση θα προλογίσει και συντονίσει:η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια, Μάγδα Τσέγκου
Χαιρετισμό  θα απευθύνει η Πρόεδρος του Συνδέσμου, Καίτη Γάκη – Καψή
Για τη συγγραφέα θα μιλήσουν : η Γιόλα Αργυροπούλου – Παπαδοπούλου επίκ. καθηγήτρια του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών & ο Αλέξανδρος Καρύτσας, Εμπορικός Δ/ντής από την Εμπειρία Εκδοτική 
Σκηνοθεσία: Αθηνά Αβούρη
Πρόγραμμα εκδήλωσης:
Οι δραματοποιημένες αφηγήσεις των Άννα Μπιθικώτση ,Σωτήρη Δογάνη και Μάγδας Τσέγκου θα ζωντανέψουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ το περιεχόμενο και το πνεύμα του βιβλίου. Στο σενάριο της παρουσίασης, το οποίο έχει επιμεληθεί η ίδια η δημιουργός, οι ρόλοι των πρωταγωνιστών συναντούν το λυρισμό σε ένα πάζλ συναισθημάτων.
Οι οπτικοποιημένες περιπλανήσεις, βασισμένες θεματολογία του βιβλίου, θα συναρπάσουν περίτεχνα και ευρηματικά τους θεατές. Ερωτικά τραγούδια θα ερμηνευθούν από καταξιωμένους καλλιτέχνες, πλαισιωμένους από  τη Λαϊκή Ορχήστρα «ΑΝΝΑ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ».
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο Κέντρο Κακοποιημένων Γυναικών Θεσσαλονίκης «ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ  ΓΥΝΑΙΚΑΣ»  και έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στον αγώνα τους κατά της βίας.
Είσοδος Ελεύθερη - Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30
Θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO