Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Αποφάσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη



http://www.eirinika.gr/sites/default/files/kyriakos_mitsotakis.jpg
Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, συστήνεται Γραμματεία Προγράμματος του Κόμματος και ορίζεται Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γεώργιος Στεργίου.

Με άλλη απόφασή του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ορίζει Διευθυντή Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, τον κ. Ζήση Ιωακείμοβιτς.

  

 
  Ο Γεώργιος Στεργίου
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Αποφοίτησε από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει παρακολουθήσει το ΜΒΑ του Πανεπιστημίου του Leicester.
Από το 1994, που ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία, εργάσθηκε σε μεγάλες ελληνικές και διεθνείς εταιρίες (Shell,Mobil,Toyota,Unimac). Διετέλεσε μη εκτελεστικό μέλος διοικητικών συμβουλίων εταιριών της αγοράς ενέργειας και των μεταφορών.
Έχει θητεύσει ως Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, Καταναλωτή, καθώς και ως Ειδικός Γραμματέας Εποπτείας Αγοράς, στο Υπουργείο Ανάπτυξης.
Κατά τα φοιτητικά του χρόνια υπήρξε μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ και της Κεντρικής Γραμματείας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.


Ο Ζήσης Ιωακείμοβιτς

Γεννήθηκε το 1965. Φοίτησε στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Από το 1995 έως και σήμερα εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, έχοντας λάβει διάφορες θέσεις ευθύνης. Είναι μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης, καθώς και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης.