Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Η ΓΥΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΒΑΤΑΣ

Την εξάλειψη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, της επιστήμης και της δημιουργίας πλούτου, στοχεύει λυσσαλέα και ξεκάθαρα πια ο Αλέξης Τσίπρας με ανελέητη φορολογία. Ο πιο πανούργος πολιτικός της νεώτερης ελληνικής ιστορίας με έναν μαγικό τρόπο απολαμβάνει ταυτόχρονα την αμέριστη εμπιστοσύνη των στυγνών δανειστών μας και του ντόπιου κατεστημένου δυναστεύοντας και εξαθλιώνοντας κάθε μέρα και περισσότερο τον υπόλοιπο λαό.
Υποταγή στις Μνημονιακές επιταγές των Ευρωπαίων δουλεμπόρων και Plan Χ στο συρτάρι για τους λαϊκιστές «δραχμιστές», με αντάλλαγμα την παραμονή σε μία δοτή εξουσία. Χειροκροτητές η κα Μέρκελ, ο κ.Ολάντ, οι Κινέζοι, οι Εβραίοι που στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα έχουν βρει τον ιδανικό εκτελεστή και εκποιητή της Ελλάδας. Μαζί χειροκροτούν και τα ντόπια και διεθνή κοράκια που χρόνια τώρα περιμένουν ως όρνεα ψυχών την Ελλάδα της δραχμής για το ξέσκισμά της. 
Συσσίτια, συντάξεις Σοβιετίας, εργασία σκλάβων Ανατολής και οθωμανική δουλεία το όραμα που υλοποιούν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ. Προπαγάνδα αντάξια της ΥΕΝΕΔ της δικτατορίας Ιωαννίδη και εθνικό διχασμό του '15 και '45 τα εργαλεία της ξενόφερτης δικτατορίας. 
Όσο ο λαός ξεσηκώνεται το Plan X βγαίνει από το συρτάρι. Capital controls στο χρήμα, capital controls και στους ανθρώπους με έξοδο από την Σένγκεν. Ανεκτίμητο εργαλείο τα αφρούρητα θαλάσσια σύνορά μας και η έγχυση ανώνυμων λαθρομεταναστών στην κοινωνία μας. Κομπάρσος ο Υπουργός της εθνικής παραχώρησης ψάχνει ακόμα μετά από έναν χρόνο για τα χαμένα hot spots, για ψηφιακά μηχανάκια καταγραφής των πρακτόρων, για τις χαμένες πατρίδες, πιστός στρατιώτης της εθνικής διάλυσης, αποκλείοντας τον ελληνικό στρατό από τη φρούρηση της εθνικής ακεραιότητας. 
Όσο ο λαός υποχωρεί και τα τρακτέρ γυρίσουν σύντομα πίσω στους αγρούς τόσο τα Μακρονήσια της γραβάτας θα ξεπροβάλλουν. Η εξαφάνιση της ελληνικής αστικής τάξης και η αντικατάστασή της από τους κολίγους της Ελλάδας του 21ου αιώνα.  Ο ανθός της επιστήμης στην ξενιτιά, ενισχύοντας την ισχύ των δανειστών και οι υπόλοιποι ταπεινωμένοι χωρίς γραβάτα παραδομένοι. Κάποιοι ελάχιστοι αντιστασιακοί πατριώτες της γραβάτας, λόγιοι και μαχητές στα σύγχρονα βουνά και ξερονήσια της Ελλάδας του Αλέξη Τσίπρα.
Πώς όλοι πανηγυρίζουν το θάνατό τους δεν είναι εύκολο να εξηγηθεί για αυτούς που δεν ξέρουν. Που δεν έμαθαν 40 χρόνια τώρα να μελετούν, να ερευνούν και να κηρύττουν. Για αυτούς που το ψωμί της λαμογιάς είναι γλυκό και ηδονικό στα κρεβάτια της εξουσίας. Για τους πατριώτες της μίζας που κίνησαν την ελληνική οικονομία για μία ολόκληρη γενιά με σύβολο τη νύχτα των Ιμίων και δίδαξαν πώς βγαίνει το βρώμικο ψωμί της ελληνικής μαγκιάς ληστεύοντας το Κράτος.  
Άνοιξε και ο ΣΥΡΙΖΑ της διαπλοκής 110 λογαριασμούς από τους 11.000 της HSBC και συγκλονίστηκε η χώρα. Μετά από τόσο διασυρμό σε όλη την οικουμένη ήρθαν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να ξεβρομίσουν την Ελλάδα. Αλέξη έχασες και εσύ το στικάκι της Λαγκάρντ και ξέχασες να το ζητήσεις στο Νταβός. Τόσο πατριωτικό σανό δεν τάισε τον ελληνικό λαό ούτε ο Ιωαννίδης .
Πώς η Ελλάδα των πετρελαίων, του ορυκτού πλούτου, του ήλιου και των ιχθύων κατήντησε να ακούει για συντάξεις αγροτών 200 ευρώ και ο Έλληνας να σκύβει το κεφάλι είναι απορίας άξιο. Κανένα κάστρο δεν πέφτει όμως απέξω. Πρώτα μπαίνεις μέσα ντύνεσαι Έλληνας, γίνεσαι Άγιος και μετά εκτελείς ένα προς ένα τα ναρκωμένα θύματά σου. Όλα μέχρι το τελευταίο που δεν προσκυνά, που δεν γλεντά με τη διάλυση της Ελλάδας, που δεν δέχεται να αλλαξοπιστήσει. 

Επιχειρήσεις, σύνδεσμοι, οικογένειες τινάχτηκαν στον αέρα για να μην μπορεί σήμερα κανείς να αντισταθεί. Τόσοι γενίτσαροι της Μεταπολίτευσης επιλέχθηκαν για να διαλύσουν την Ελλάδα με πρώτο και καλύτερο τον τελευταίο. Τον Αρχηγό, ντόπιων και αλλοδαπών.
Σιωπή και από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς και τους θεσμικούς φορείς για το ποιος θα παράγει το πλούτο αυτής της χώρας. Όλοι Μνημονιακοί ή δραχμιστές περιμένουν το θάνατο και την κηδεία της γραβάτας για να βγάλουν και αυτοί έναν επικήδειο της σαχλαμάρας. Κανείς της προκοπής και της δουλειάς.
Εμπρός λοιπόν στο αντάρτικο της γραβάτας, για μία Ελλάδα σεβασμού και ευημερίας. Γυναίκες και άντρες. Όμως οι μάχες κάνουν τους άνδρες, οι άνδρες τους λαούς και μόνο οι άνδρες φοράνε γραβάτες.

Χωρίς γραβάτες δεν υπάρχει οικονομία, δεν υπάρχει πνεύμα, δεν υπάρχει λαός, δεν θα υπάρχει σύντομα Ελλάδα...

thedayaftergr.blogspot.gr