Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ανυπόστατα δημοσιεύματα για τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη δημοτική παράταξη "Πρωτοβουλία Αλληλέγγυων Πολιτών Δήμου Κορινθίων".


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναφορικά με ανυπόστατα δημοσιεύματα που αφορούν τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία Αλληλέγγυων Πολιτών Δήμου Κορινθίων» θα θέλαμε να διευκρινήσουμε ότι δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Καμιά τέτοιου είδους απόφαση δεν έχει ληφθεί από τη ΝΕ. Ειδικά στο χώρο της Αυτοδιοίκησης ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις που υποστηρίχθηκαν από το ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση το ερχόμενο Σάββατο στο Κιάτο με θέμα τη διαχείριση απορριμμάτων. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ εμμένει στην αντίληψη ότι οι αυτοδιοικητικές παρατάξεις πρέπει να είναι ανοικτές σε συμμετοχή πολιτών με διαφορετικές πολιτικές καταβολές. Στη λογική αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ  συμμετέχει και στηρίζει τα αυτοδιοικητικά σχήματα, του νομού όπως ακριβώς τα στήριξε και στις εκλογές του 2014. Ιδιαίτερα τιμά την αγωνιστική ιστορία και το ήθος του Παναγιώτη Ψηλογιαννόπουλου.

Υ/Γ. Διευκρινίζουμε ότι Συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας είναι ο σ. Αντώνης Πρεντάκης. Ο σ. Γ. Παπασταμόπουλος είναι Συντονιστής της Οργάνωσης Μελών Κορίνθου

Κόρινθος 19/1/2016
Γραφείο Τύπου της ΝΕ Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ