Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την προκήρυξη 1Δ/2015 του ΑΣΕΠ – Θέσεις σε δήμους και Ταμείο Παρακαταθηκών (αναλυτικά)

Μέχρι και σήμερα, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου θα διαρκέσει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 1Δ/2015 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 7/29-10-2015) που αφορά την πλήρωση 100 θέσεων ΠΕ και 21 θέσεων ΤΕ, σε δήμους της χώρας, καθώς και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Οι θέσεις αφορούν τις ειδικότητες:

ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Διοικητικού, Διοικητικού-Λογιστικού, Οικονομικού-Λογιστικού (Α’ Τάξης), Οικονομικού, Οικονομολόγων, Πληροφορικής, Αγρονόμων Τοπογράφων, Τοπογράφων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Χημικών Μηχανικών, Πολιτικών Μηχανικών και Χημικών. Αντίστοιχα, στην Τεχνολογική Εκπαίδευση οι θέσεις αφορούν τις ειδικότητες: Διοικητικού-Λογιστικού, Διοίκηση Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Μηχανολόγων Μηχανικών, Τεχνολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών, Τεχνολόγων Πολιτικών Μηχανικών, Πληροφορικής κ.ά.
Δικαίωμα Συμμετοχής στην Προκήρυξη 1Δ/2015 έχουν μόνο όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων, που δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ από 1-1-2009 και μετά, καθώς και όσοι έχουν διατεθεί προς διορισμό σε αντικατάσταση – αναπλήρωση των αρχικώς διορισθέντων υποψηφίων με απόφαση Τμήματος του ΑΣΕΠ που εκδόθηκε κατά το ίδιο χρονικό διάστημα και δεν διορίστηκαν μέχρι σήμερα.
Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στο ΑΣΕΠ και στη συνέχεια να αποστείλουν υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της αίτησης στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ Αίτηση για την Προκήρυξη 1Δ/2015 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510, έως τις 26 του μήνα.

aftodioikisi.gr