Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ

Μετά την επιτυχή διαπραγμάτευση με τους πιστωτές της ζωής μας, που κατέληξε σε πλειστηριασμούς και φόρους, ο Έλληνας πρωθυπουργός κ.Τσίπρας διαπραγματεύεται τώρα και τα εθνικά θέματα με τον Τούρκο "Κίσινγκερ" κ.Νταβούτογλου. Κανείς δεν θέλει να φαντάζεται το αποτέλεσμα του χειρισμού των θεμάτων αυτού που κάποτε λεγόταν Πατρίδα από τον κ.Τσίπρα.
Η είδηση της ημέρας όμως σηματοδοτείται από την επίσημη εναπόθεση του χειρισμού του αποικιακού χρέους της Ελλάδας από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και το Υπουργείο Οικονομικών στους Rothschild. Μία επιλογή που σαφώς σκιαγραφεί την εμπιστοσύνη του κ.Τσίπρα προσωπικά στη μία πλευρά των ισχυρών της Γης, για την εφαρμογή της εσωτερικής του πολιτικής. Εκ του αποτελέσματος εις βάρος δυστυχώς των Ελλήνων που σε λίγο δεν θα πίνουν ούτε το κρασάκι τους στο καπηλειό της παρηγοριάς.
Η Ελλάδα με τα ξεπουλημένα σπίτια και τις επιχειρήσεις, τα γερμανικά περιφερειακά αεροδρόμια, τις ξένες τράπεζες και τον υποθηκευμένο ορυκτό πλούτο μας οριοθετεί τον ορισμό της αποικίας για τον 21ο αιώνα. Η εθνική στρατηγική μίας ντόπιας αντιπροσωπείας εξασφαλίζει για άλλη μία φορά τη διαιώνιση της αρχαίας Ελλάδας, υπό το ζυγό του ραγιαδισμού, του ρουσφετιού και του μπαξισιού.
Οι ανεξάρτητες πατριωτικές φωνές, διάσπαρτες σε όλο το φάσμα της πολιτικής, λάμπουν όμως στο εθνικό στερέωμα εγγυώμενες μία καλύτερη επόμενη ημέρα. Ακόμα και αν δειλιάσουν, ακόμα και αν σιωπήσουν, είναι σπίθες πραγματικές που σύντομα θα ανάψουν τα ελληνικά σπαρτά.
Η πολιτική Τσαουσέσκου που θα οδηγήσει σε λίγο τους Έλληνες να κάψουν και τα κουφώματα για να ζεσταθούν, θα ξαποστείλει τους πειθήνιους διακομματικούς εκτελεστές της χώρας, μέχρι η ελληνική άνοιξη να φέρει τους καλύτερους στις θέσεις ευθύνης και να οδηγήσει την Ελλάδα σε μία ισχυρή ευρωπαϊκή παρουσία στην περιφέρεια που ο κ.Νταβούτογλου εποφθαλμιά αδίκως να πρωταγωνιστήσει.
Ως τότε που θα κάνει επιτέλους ξαστεριά από τη χούντα της μίζας που γέννησε η καμμένη Μεταπολίτευση... 
 
thedayaftergr.blogspot.gr