Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Άγριος καυγάς Αμυρά με Καραθανασόπουλο! «Είσαι γελοίος» φώναζε ο ένας στον άλλον

Άγριος καυγάς Αμυρά με Καραθανασόπουλο! «Είσαι γελοίος» φώναζε ο ένας στον άλλονΆγριος καυγάς ανάμεσα στον βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργο Αμυρά και τον βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο, ξέσπασε στην ολομέλεια με τους δυο βουλευτές να ανταλλάσουν σκληρές κουβέντες!
«Η κυβέρνηση τα κατάφερε και έφερε τον Μαρξισμό μέσα στην ελληνική οικογένεια. Ναι κύριε Σταθάκη φέρατε τον Μαρξισμό και απαλλοτριώνετε την ελληνική ιδιοκτησία!», είπε ο Γιώργος Αμυράς και εξανέστη ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος και άρχισε να του φωνάζει: «Είσαι γελοίος!»
 Ο Προεδρεύων προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη αλλά ο κ. Καραθανασόπουλος ήταν εκτός εαυτού.
«Να αποσύρετε τις ύβρεις», είπε ο Γιώργος Αμυράς αλλά ο κ. Καραθανασόπουλος δεν απαντούσε. «Είσαι γελοίος αν αυτό θεωρείς ότι είναι κομμουνισμός», του είπε για να του απαντήσει ο Γιώργος Αμυράς: «Εσείς είστε τραμπούκος! Είστε υβριστής και τραμπούκος!»
«Καλά κάνω!» του απάντησε ο κ. Καραθανασόπουλος.
«Καλά κάνεις; Επειδη είσαι υβριστής και τραμπούκος καλά κάνεις;Τραμπούκε! Ε! Τραμπούκε! Λεκτικέ τραμπούκε!» του ανταπάντησε ο Αμυράς.
Ο κ. Καραθανασόπουλος όμως δεν σταματούσε με τίποτα με αποτέλεσμα να υπάρξει έκρηξη από τον βουλευτή του Ποταμιού ο οποίος του είπε: «Είστε γελοίος και δειλός! Είστε ένας δειλός γελοίος! Αυτό είστε!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ

newsit.gr