Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Ο Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Η μόνη "οιωνεί" πολιτική απειλή για το καθεστώς Τσίπρα αποτελεί ο υποψήφιος για αρχηγός της Νέα Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, που μπορεί να αποτελέσει πολιτικό αντίβαρο και να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα του παραλόγου, που μαστίζει τη χώρα από την 25η Ιανουαρίου 2015.
Τον ΣΥΡΙΖΑ που διαδηλώνει εναντίον της ελληνικής Κυβέρνησης του κ.Τσίπρα και της εσκεμμένης επιβολής του 3ου Μνημονίου φτωχοποίησης της χώρας απ'αυτόν!
 
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ένας νέος πολιτικός που έχει εργαστεί στη ζωή του, με πλούσια παιδεία, έχει πίστη και μπορεί να φέρει επιτυχίες στην Ελλάδα απέναντι στον αριστερό εκπρόσωπο της ολιγαρχίας, τον κ.Τσίπρα, που κρατάει δέσμια τη χώρα στο χθες και τις πελατειακές σχέσεις εξουσίας και μερίδας του λαού.
Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που το αόρατο σύστημα που καταγγέλλει ο πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή της Ελλάδας στο φεουδαρχικό σύστημα της μίζας και των τσιφλικάδων της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου απειλώντας και τρομοκρατώντας τη δημοκρατία εκ των έσω.
Ελάχιστες πιθανότητες έχει ο κ.Γεωργιάδης να πετύχει το στόχο του, καθώς αυτό θα σημαίνει και τη δύση όλου του παραεμπορίου της Ελλάδας που ξεκινάει από τα κύματα της Λέσβου και καταλήγει στην οδό Κατεχάκη. Να πετύχει τη γέννηση της Νέας Ελλάδας, που ο ντόπιος δήμιος της λυσσομανά ματαίως για να τη σταματήσει.
Ο κ.Μεϊμαράκης χωρίς άλλο αποτελεί τη σανίδα σωτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ και του κ.Τσίπρα προσωπικά. Την εγγύηση παραμονής του σε μία Ελλάδα των συσσιτίων και της μιζέριας. Εάν ο έντιμος κόσμος της Νέας Δημοκρατίας, που θα δείχνει σε λίγο υπερήλικη, ελπίζει στον κ.Μεϊμαράκη που έχασε με 7 ποσοστιαίες μονάδες όταν ο κ.Τσίπρας μεταλλάχθηκε σε Μνημονιακό, για να επανέλθει στην εξουσία, αναμφίβολα υπογράφει το πολιτικό της τέλος. 
Αντίστοιχα αν το νέο της Νέας Δημοκρατίας ελπίζει να εκφράσει ο ορμώμενος από την πατρίδα των πολιτικών συμβόλων της μεταπολίτευσης Υπουργούς, Περιφερειάρχες, και Δημάρχους, κ.κ. Τζοχατζόπουλο, Ψωμιάδη και Παπαγεωργόπουλο, τότε ο κ.Τσίπρας έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει στην 8ετία της καταστροφής, ελλείψει αντιπάλου.
Ίσως αυτός και να είναι ο αυτοσκοπός όλων της ήττας του Άδωνι Γεωργιάδη.
Στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας πλέον μετατοπίζεται το βάρος της εθνικής σωτηρίας καθώς η επιλογή τους θα καταδείξει αν υπάρχει λύση στην Αξιωματική αντιπολίτευση ή ο λαός θα πρέπει να αναμένει τον πολιτικό Μεσσία του εκτός του πολιτικού συστήματος, ενδεχόμενο ιδιαίτερα επικίνδυνο για την κοινωνία μας..
 
thedayaftergr.blogspot.gr