Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Επίθεση αντιεξουσιαστών σε εκδήλωση Άδωνι Γεωργιάδη στο Βόλο! Εγκλωβίστηκαν πολίτες μέσα σε σινεμά

Επίθεση αντιεξουσιαστών σε εκδήλωση Άδωνι Γεωργιάδη στο Βόλο! Εγκλωβίστηκαν πολίτες μέσα σε σινεμά 
 Περίπου 30 αντιεξουσιαστές στο Βόλο επιτέθηκαν στον Άδωνι Γεωργιάδη, την ώρα που κατευθυνόταν στον κινηματογράφο “Αχίλλειον” για την ομιλία του ως υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, ομάδα αντιεξουσιαστών με κράνη και κουκούλες κατέλαβαν την είσοδο του κινηματογράφου, όπου μέσα εγκλωνίστηκαν πολίτες.
Ήταν λίγο μετά τις 8 και ενώ ήδη αρκετός κόσμος βρίσκονταν έξω από το "Αχίλλειο" περιμένοντας τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, όταν περίπου 30 άτομα με καλυμμένο το πρόσωπο με κουκούλες εισέβαλαν μέσα στο κινηματοθέατρο Αχίλλειο και έσβησαν τα φώτα. Οι κουκουλοφόροι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και παρά τις παραινέσεις να αποχωρήσουν παρέμειναν στο χώρο του κινηματοθέατρου.
“Σε καμία κανονική χώρα, φασίστες της άκρας Αριστεράς δεν μπορούν να εμποδίσουν μια πολιτική εκδήλωση...”, είπε σε δηλώσεις του στο MEGA, προσθέτοντας ότι “εγώ, δεν λέω να μην πουν την γνώμη τους, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δια της βίας μπορούν να εμποδίσουν εμένα να πω τη γνώμη μου”.

 
Νωρίτερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, λέγοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν εφαρμόζει το νόμο, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του κόμματος και είπε ότι αν γίνει πρωθυπουργός, στην Ελλάδα θα εφαρμοστεί ο νόμος.

Ο Α. Γεωργιάδης δήλωσε ότι η χώρα βρίσκεται στην κρισιμότερη περίοδο από την έναρξη της κρίσης και πρόσθεσε ότι ο Ελληνικός λαός έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά, για ν’ ανέβει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και πήγαν περίπατο οι προεκλογικές υποσχέσεις για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, χαμηλή φορολογία, κατάργηση του μνημονίου και «κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα».
Ο υποψήφιος πρόεδρος αναφέρθηκε και στα απίστευτα, όπως τα χαρακτήρισε, γεγονότα που βγήκαν στην επιφάνεια από τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Γιάννη Πανούση, ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όχι απλά συνομιλούσαν με τους τρομοκράτες, αλλά νομοθετούσαν κατ’ επιταγή τους! Δήλωσε δε ότι είναι πολύ ανήσυχος, γιατί αν αποδειχτεί ότι η ιστορία έχει βαθύτερες διαστάσεις – αν αποδειχτεί ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός μέσω των συνεργατών του συνομιλούσε και νομοθετούσε για τους τρομοκράτες – η χώρα θα αποκτήσει τεράστιο πρόβλημα στις διεθνείς της σχέσεις και κατ’ επέκταση θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τον τουρισμό και την οικονομία, λόγω των ταξιδιωτικών οδηγών που θα εκδώσουν οι χώρες που πολεμούν την τρομοκρατία.
«Σ’ αυτό το περιβάλλον, η ΝΔ πρέπει να ανασυνταχθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται και να δοθεί η μάχη για την ανατροπή της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που πρόσθεσε ότι η δική του υποψηφιότητα αυτό θέλει να δηλώσει, να δώσει ξανά υπερηφάνεια στον Νεοδημοκράτη για την ιδεολογία του και να πάψουμε να θεωρούμε στην Ελλάδα τους αριστερούς, ως τους έχοντες, ψευδώς, το λεγόμενο ηθικό πλεονέκτημα.
Ο υποψήφιος πρόεδρος εκτίμησε ότι χωρίς της Ν.Δ. ο τόπος δεν έχει καμία ελπίδα και διαμήνυσε ότι δεν θα κατέβαινε ως υποψήφιος αν πίστευε ότι δεν κάνει για ηγέτης και πως θα αναλώσει όλες τις δυνάμεις του για την ανασύνταξη της μεγάλης παράταξης.
Ο Α. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τη ΝΔ απαρχαιωμένο κόμμα, που πρέπει να μετατραπεί σε μία σύγχρονη και μοντέρνα παράταξη που θα κυριαρχεί και στα social media.
«Στο twitter οι προσωπικοί μου followers είναι περισσότεροι από όσους έχει η ΝΔ», ανέφερε και εξήγησε πως προσωπικά τον ίδιο τον βοήθησαν πολύ τα social media και οι πολλές τηλεοπτικές του εμφανίσεις.
Ο ίδιος αυτοπροσδιορίστηκε ως δεξιός και ως Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος που τιμά με σεβασμό τον Εθνικό Ύμνο και τη Γαλανόλευκη και τόνισε ότι οι δεξιοί δεν ακούγονταν στην κεντροδεξιά παράταξη, η οποία έπαθε φοβία για την ιδεολογία της, με αποτέλεσμα να κυβερνάει φοβικά και να χάσει πολύτιμο χρόνο.
Πάντως διέψευσε ότι οι σχέσεις μέσα στη ΝΔ είναι άσχημες λέγοντας πως είναι αρκετά καλές, σημειώνοντας πως «σε μια εκλογική διαδικασία θα πούμε και καμιά κουβέντα παραπάνω».
Κλείνοντας αναφέρθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος αναφέρθηκε στους κουκουλοφόρους που εισέβαλαν στο Πανεπιστήμιο και τόνισε ότι αν αυτό συνέβαινε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν συλληφθεί, ενώ στην Ελλάδα κανείς δεν εφαρμόζει το Νόμο, κάτι που θα κάνει ο ίδιος όταν κάποια στιγμή είναι πρωθυπουργός.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Newsit.gr Με πληροφορίες από magnesianews.gr