Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

O Πέτρος Τατούλης και ο Πελοπίδας Καλλίρης επισκέφθηκαν τα έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη στη Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.



 Εμφάνιση Εικόνα 021.jpg
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Πέτρος Τατούλης , συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους  και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων επισκέφθηκαν τα έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη στη Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.

Εμφάνιση Εικόνα 013.jpgΕνδεικτικά αναφέρουμε , το Αλιευτικό Καταφύγιο Βραχατίου, το οδικό δίκτυο που κατασκευάζεται Νεμέα-Κούτσι και το οδικό δίκτυο Λαύκα – Καστανιά.

Τα δύο πρώτα αναφερόμενα έργα, τα οποία είναι έργα του ΕΣΠΑ χρειάζεται να ξεπεράσουν τις γραφειοκρατικές  δυσκολίες και να εντατικοποιηθούν οι εργασίες ώστε να ολοκληρωθούν στα προβλεπόμενα  χρονοδιαγράμματα.

Εμφάνιση Εικόνα 014.jpg
Σε ότι αφορά το οδικό δίκτυο Λαύκα – Καστανία, ένα έργο το οποίο ξεκίνησε πριν από 32 χρόνια, χάρη στην επιμονή και τις προσπάθειες της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας  και της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά και όλων των εμπλεκόμενων φορέων  ολοκληρώνεται.

Πριν από την επίσκεψη στα προαναφερθέντα έργα έγινε σύσκεψη από τον Περιφερειάρχη , παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη και των Περιφερειακών Συμβούλων για τη χάραξη της στρατηγικής της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας με στόχο την ανάπτυξη και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ