Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Greekradio web channel με πενιχρά μέσα καταφέρνει το ακατόρθωτο ...

Το Ειδησειογραφικό διαδικτυακό κανάλι της Κορινθίας Το αθλητικό ραδιόφωνο της Κορινθίας
Δεν έχει ακόμα  κλείσει τα δύο χρόνια ζωής και έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το δυναμικό παρόν στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κορινθίας και όχι μόνο.
Πρόκειται για τον διαδικτυακό ραδιοσταθμό  με το όνομα "Greekradio web channel", το μοναδικό ραδιοσταθμό που κάθε Σαββατοκύριακο με ζωντανές περιγραφές από τα γήπεδα της Κορινθίας μεταδίδει στα πέρατα της Υδρογείου τον παλμό του κορινθιακού ποδοσφαίρου. Είναι ο δικός σας σταθμός , το μοναδικό αθλητικό κορινθιακό ραδιόφωνο που με πενιχρά μέσα και μηδαμινά έσοδα και κάτω από αντίξοες συνθήκες πολλές φορές  καταφέρνει το ακατόρθωτο ... κάτι που άλλοι ισχυροί ραδιοσταθμοί στο είδος τους δεν έχουν πετύχει σε τόσο μικρή χρονική διάρκεια. Η γλαφυρή μετάδοση των αγώνων από τον δημοσιογράφο Τάσο Μητσόπουλο έχει αφήσει έκθαμβους και τους πιο απαιτητικούς ποδοσφαιρόφιλους ακροατές/ τηλεθεατές του σταθμού.


Το "Greekradio web channel" δεν είναι μόνο ένας ραδιοσταθμός απλά αθλητικός αλλά και ένα κανάλι που μεταδίδει στο κοινό που το παρακολουθεί  εκτός από ήχο και εικόνα καθώς μετατρέπεται σε έκτακτες περιπτώσεις και σε τηλεοπτικό σταθμό. Μεταδίδει  Ειδήσεις, καλή Ελληνική μουσική και sport.
Το
GREEKRADIO WEB CHANNEL ειναι το Ειδησιογραφικό διαδικτυακό κανάλι της Κορινθίας που ανοίγει παράθυρο σε ολόκληρο τον κόσμο! O...δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός Προτιμήστε τον συμφέρει