Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Παρελάσεις στις πλατείες, νεκροί στο Αιγαίο και κατασχέσεις, η κατάρα του ΣΥΡΙΖΑ

metanastes-varka
Ήρθαν στην εξουσία γιατί θα καταργούσαν τις παρελάσεις, αυτές τις φιέστες που θύμιζαν άλλες εποχές, γεμάτες εθνικισμό, όπως έλεγαν. Αυτές τις φιέστες, όπου τα τελευταία χρόνια οι «αυθόρμητοι» αγανακτισμένοι, έδερναν τους κακούς Νεοδημοκράτες και Πασόκους πολιτικούς και προσέφεραν τηλεοπτική εκτόνωση.

Ήρθαν στην εξουσία γιατί θα έδειχναν το αριστερό ευαίσθητο προφίλ τους απέναντι στους μετανάστες που οι κακοί Νεοδημοκράτες και Πασόκοι, βασάνιζαν στην Αμυγδαλέζα και εμπόδιζαν να εισέλθουν ελευθέρως στην Πατρίδα μας και σήκωναν φράχτες στον Έβρο.
Ήρθαν στην εξουσία γιατί θα έδιναν συντάξεις πίσω, αυξήσεις και θα αποκαθιστούσαν μία κοινωνική πολιτική που θα σέβεται τα μεσαία και ασθενή κοινωνικά στρώματα, με έμφαση στην εύρεση ισοδυνάμων από την περίφημη φοροδιαφυγή.

Και τι έγινε;

> Οι παρελάσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι περισσότερο λεβέντικες και γκλάμουρ από ποτέ!
Αποδείχθηκε πως οι μπαχαλάκηδες, τώρα πια έγιναν επίσημοι... και δεν υπάρχει κανείς που να έχει αντίρρηση σε μία αριστερή παρέλαση. Δεν υπάρχει κανείς που να υποφέρει από το 3ο αριστερό Μνημόνιο.

> Το Αιγαίο έχει γίνει πρωτοφανώς, ο τεράστιος υγρός τάφος για όλους τους δύσμοιρους συνανθρώπους μας, που θέλουν να ζήσουν την ελευθερία. Όμως η δήθεν αριστερή ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ, ως κυβέρνηση, είναι ανίκανη είτε να τους σώσει, ακόμη και να τους ταΐσει ή/και να στεγάσει όταν βρεθούν στα ελληνικά ύδατα και χώματα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανίκανος να διαχειριστεί αυτό το ασύλληπτο φαινόμενο και πολύ περισσότερο να υπερασπιστεί την Ελλάδα έναντι των Ευρωπαίων για ίση κατανομή του προβλήματος, από τη στιγμή που στην προεκλογική ατζέντα ήταν τα ανοιχτά σύνορα.

> Οι οριζόντιες, κάθετες και διαγώνιες περικοπές σε εκείνους που ήδη βρίσκονται ή έχουν περάσει το μονοπάτι της καταστροφής, είναι γεγονός. Τα περίφημα ισοδύναμα από την φοροδιαφυγή ήταν φούμαρα. Ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ, φέρνει την άγρια φοροκαταιγίδα που εξαφανίζει κάθε ελπίδα από την μικρομεσαία τάξη και ειδικά αυτή που είναι ο κορμός ανάπτυξης, δηλαδή τη μικρομεσαία επιχείρηση. Δάνεια, φόροι, κατασχέσεις βαραίνουν αυτούς τους επαγγελματίες που δίνουν διαχρονικά αίμα για να στηριχθεί το δημόσιο τέρας, και οι παροχές του. Αλλά το αίμα στέρεψε και μαζί και η Ελλάδα. Ο ιδεοληπτικός ψυχαναγκασμός του ΣΥΡΙΖΑ και το μίσος του για την ελεύθερη οικονομία αποτυπώνεται στις προβλέψεις του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής. Μόνο ύφεση και ανεργία. Και καμία ελπίδα... Η Βουλή του ΣΥΡΙΖΑ το λέει..

Παρελάσεις στις πλατείες, νεκροί στο Αιγαίο και κατασχέσεις, η κατάρα του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά και της πατρίδας μας.

Αργυρώ Θεοτοκάτου
www.tokentro.com