Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Παππούς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

http://www.iatropedia.gr/images/cache/b439bd5a8fd63683ae6094c72d76aced.w600.h340.z1.jpgΠαππούς μιας εγγονής έγινε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος καθώς η μία του κόρη, η Μαρία, έφερε στον κόσμο με καισαρική τομή ένα υγιέστατο κοριτσάκι 2,8 κιλών που είναι το πρώτο της παιδί.


Περήφανος ως Έλλην και Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε σήμερα το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση γαι την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 ο πρώτος πολίτης της χώρας, αλλά στις 3 με 3.30 το μεσημέρι επιστρέφει άρον άρον στην Αθήνα για να ..."αποτίσει τιμή" στην κόρη του που νωρίτερα σήμερα το πρωί έγινε μητέρα ενός κοριτσιού.
Η κόρη του Προέδρου της Δημοκρατίας γέννηση στο μαιευτήριο Ιασώ φέρνοντας χαμόγελα και ευτυχία στην οικογένεια του κ. Παυλόπουλου.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Βλασία Πελτσεμή- Παυλοπούλου ( με καταγωγή από το Βραχάτι), και έχουν ένα γιο και δίδυμες κόρες, την Μαρία και την Ζωή. Η Μαρία είναι καθηγήτρια Γαλλικών και η Ζωή νηπιαγωγός ενώ ο γιος του ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση και δικηγορεί.
Να του ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας!
  iatropedia.gr