Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Το απόγευμα οι ανακοινώσεις Μεϊμαράκη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας



 Νέα Δημοκρατία: Στις 18:30 ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ο Βαγγέλης ΜεϊμαράκηςΤο απόγευμα στις 18:30 θα ανακοινώσει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Μεϊμαράκης θα παραχωρήσει συνέντευξη τυπου στο ξενοδοχείο Athens Ledra στη λεωφόρο Συγγρού 115.


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κατά την είσοδό του στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Να ευχηθώ καλό μήνα.
Καλό μήνα βέβαια και στους κατοίκους των νησιών, στους οποίους λίγο πριν τις εκλογές ο κ. Τσίπρας είχε υποσχεθεί ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αύξηση ΦΠΑ, ενώ ο κ. Καμμένος είχε υποσχεθεί ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, αν μπει ο ΦΠΑ.
Βέβαια, αυτά τα είπανε προ των εκλογών, ενώ τώρα που υφάρπαξαν την ψήφο τους -γιατί οι πολίτες τους πίστεψαν- ξεχνούν, βάζουν φόρους και αγνοούν τις υποσχέσεις που έδωσαν.
Θα πω, επίσης, καλό μήνα και σε όσους κατοικούν εκεί στην Πλατεία Βικτωρίας. Όπου και αυτοί πίστεψαν ότι μπορεί το μεταναστευτικό να λυθεί από την παρούσα κυβέρνηση. Η οποία, όμως, έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και δεν κάνει απολύτως τίποτα.
Καλό μήνα και σε κάθε ελληνική οικογένεια, που δυστυχώς, αυτό το μήνα, έχει να αντιμετωπίσει φοροκαταιγίδα και μείωση αποδοχών.
Πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας ότι δεν έχουν ανοχή άλλη, από τους πολίτες. Τους έχουν ήδη καταλάβει οι πολίτες. Και γι’ αυτό δυσφορούν πλήρως».