Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Διπλή επίσκεψη στη Σχολή του Ολυμπιακού στο Ξυλόκαστρο

Διπλή επίσκεψη στη Σχολή του Ολυμπιακού στο Ξυλόκαστρο πραγματοποίησαν ο προπονητής της Ακαδημίας, Φώτης Παπαπαναγής και ο σκάουτερ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Oλυμπιακού, Γιώργος Κοκολάκης.
Ο λόγος της επίσκεψης, ήταν να αξιολογήσουν την πρόοδο της Σχολής, αλλά και για να βοηθήσουν τα παιδιά στο νέο τους ξεκίνημα.
Μάλιστα, ο κ. Παπαπαναγής προπόνησε τα παιδιά, διαπιστώνοντας πως το επίπεδο είναι αρκετά καλό, επισημαίνοντάς το στους προπονητές της Σχολής.
Πρέπει να σημειώσουμε, πως από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ο οποίος είναι ο σύλλογος που συνεργάζεται ο Ολυμπιακός, έχει κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του ο νεαρός ποδοσφαιριστής Μάριος Σπυριδάκης.
Στο μεταξύ ο κ. Κοκολάκης μίλησε με τους προπονητές και τους υπεύθυνους της Σχολής και έδωσε τις συμβουλές του για τα αγωνιστικά και τα θέματα λειτουργίας της Σχολής. 
Στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Ξυλόκαστρο μετέβησαν και πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές από τη Σχολή στο Λέχαιο οι οποίοι και αξιολογήθηκαν από τους εκπροσώπους της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. 
 Η επίσκεψη αυτή των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ήταν η δεύτερη στη Σχολή στο Ξυλόκαστρο μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, καθώς είχαν παραστεί και στο camp που είχε διοργανωθεί, με τον τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας, κ. Ελευθεριάδη, τον προπονητή της Κ17, κ. Μαυρογενίδη, αλλά και τον επικεφαλης του Δικτύου Σχολών, κ. Νάνο να δίνουν το «παρών».