Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Είσαι ΠΑΣΟΚ; Ψήφισε ΠΑΣΟΚ! Μην ματώνεις άλλο τη χώρα σου με ΣΥΡΙΖΑ και ΠΟΤΑΜΙ

pasok-ekdhlwsh

Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι τώρα η πατρίδα μας είναι καλύτερα από ότι ήταν τον Ιανουάριο του 2015;; Υπάρχει κάποιος που πραγματικά πιστεύει πως η χώρα μας βελτιώθηκε σε κάτι, πως προχώρησε προς μία θετική κατεύθυνση μετά από τόσους μήνες αστάθειας, αβεβαιότητας και οικονομικής ασφυξίας;

Το αντίθετο, η Ελλάδα μας οδηγείται στις κάλπες με κλειστές Τράπεζες και σχολεία και με όλες τις κοινωνικές δομές σε τεράστια κρίση. Οδηγείται στις κάλπες με διόγκωση του χρέους και με τις διεθνείς τις συμμαχίες σε μεγάλη αμφισβήτηση. Οδηγείται σε κάλπες με το μεταναστευτικό σε διόγκωση και με άδεια ταμεία να αντιμετωπίσει όποια απειλή, εγχώρια ή εξωτερική.
Η επιλογή του ψηφοφόρου του ΠΑΣΟΚ, που έδωσε τη δύναμη στο πρωτίστως στον απατηλό ΣΥΡΙΖΑ και δευτερευόντως στο τηλεοπτικό ΠΟΤΑΜΙ, πρέπει να είναι ξεκάθαρη. Όχι άλλες παλινωδίες. Όχι άλλες ευκαιρίες σε αυτούς που χρησιμοποιούν την δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών για να μεταλλαχτούν σε κάτι νέο.. που στην ουσία αποδεικνύεται παλαιοκομματικό και επικίνδυνο. Όχι άλλες ευκαιρίες σε αυτούς που δεν έχουν καμία ιδεολογική αφετηρία και χρησιμοποιούν τη λέξη αριστερά για να καταλαμβάνουν την εξουσία...
Όποιοι νοιώθουν συναισθηματικά κοντά στο ΠΑΣΟΚ, ας ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ, για απλά απέδειξε πως μέσα στην κρίση δεν οδήγησε τη χώρα ούτε σε απανωτές εκλογικές διαδικασίες, ούτε άφησε στο όνομα μικροκομματικών παιχνιδιών τους πολίτες να βασανίζονται στις ουρές των ΑΤΜ για 20 ευρώ. Το αντίθετο, υπό το βάρος των πολλών δεκαετιών διακυβέρνησης, δεν δραπέτευσε, κατάλαβε τα λάθη του, ανανεώθηκε και κράτησε την Ελλάδα σε ευρωπαϊκή τροχιά και με την οικονομία σε σημάδια βελτίωσης.

Μην δίνεις χρόνο και χώρο στη Χρυσή Αυγή. Γιατί οι κοινωνικές ανισότητες διευρύνονται συνεχώς και αυτούς τους 7 μήνες ΣΥΡΙΖΑ, διευρύνθηκαν κι άλλο, δίνοντας περισσότερο άλλοθι στα φασιστικά μορφώματα.

Βγάλε τη Χρυσή Αυγή από τη Βουλή!
Είσαι ΠΑΣΟΚ; Ψήφισε ΠΑΣΟΚ! Μην ματώνεις άλλο τη χώρα σου με ΣΥΡΙΖΑ και ΠΟΤΑΜΙ.

Αργυρώ Θεοτοκάτου
www.tokentro.com