Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Φάκελος πονηρός Παπαμιμίκος: έδινε προεκλογικά διαφήμιση στο antinews (που έβριζε τον Μεϊμαράκη)

antinews-ellada-mprosta-papamimikos
 Και τώρα που αποκαλύφτηκε ολότελα, πως ο ξεδιάντροπος γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, έπαιζε παιχνίδια στην πλάτη τόσο του Αντώνη Σαμαρά (αυτοδιοικητικές εκλογές) όσο και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη (εθνικές εκλογές), υπέρ του γαλαζοαίματου Τόλη Τζιτζικώστα, αξίζει να θυμηθούμε μία από τις μελανές στιγμές του θρασυτάτου πρώην νεολαίου:


Στις τελευταίες εθνικές εκλογές ο νεαρός γραμματέας απαίτησε ως δήθεν «ειδήμων» των νέων μέσων και διαχειρίστηκε τη διαδικτυακή καμπάνια της ΝΔ. Έπεσε στην αντίληψη των συνεργατών του Βαγγέλη Μεϊμαράκη πως το γνωστό φιλοΣαμαρικό blog antinews, που μόνιμα αντιπολιτεύεται οτιδήποτε ακούει στο όνομα Καραμανλής, Μητσοτάκης, Μπακογιάννη, Δένδιας, Χατζηδάκης κλπ… πως είχε «κερδίσει» διαφήμιση!! από την επίσημη ΝΔ, τη στιγμή που αναρτούσε κείμενα προσβλητικά για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Σουρεάλ!

Ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον ξεδιάντροπο γραμματέα Ανδρέα Παπαμιμίκο και τότε αυτός, έριξε την ευθύνη σε συνεργάτη του, που είχε ...όπως δήλωσε «άγνοια» του πολιτικού παζλ (αν είναι δυνατόν!!). Η διαφήμιση από το antinews κατέβηκε το επόμενο δευτερόλεπτο… και έτσι χάθηκε μία ευκαιρία του πονηρού γραμματέα να πληρώνει την αποδόμηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη (τουλάχιστον σε αυτό το μέσο), με τα χρήματα της ΝΔ… την ώρα που έδινε μάχη η ΝΔ για συσπείρωση, για παρουσίαση του ηγετικού προφίλ του Προέδρου της και για να μπορέσει η Ελλάδα επιτέλους να ορθοποδήσει.

Να υποθέσουμε πως ο ξεδιάντροπος γραμματέας δεν ψήφισε ούτε καν ΝΔ; Μήπως έδωσε και γραμμή για αυτό; Μήπως η αποδόμηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ήταν η απαραίτηση προϋπόθεση για να ξεκινήσει η κουβέντα για αλλαγή εξουσίας και για την πορφυρογέννητη πρόταση του γαλαζοαίματου Τόλη Τζιτζικώστα;; Του δήθεν νέου …αυτού που είναι η επιτομής του τζακιού;; Άλλωστε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος είχε δουλέψει σκληρά στις αυτοδιοικητικές εκλογές για να πάρει την περιφέρεια ο φίλος του ο Τόλης και να την χάσει η επίσημη ΝΔ...

Μήπως τελικά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, πραγματοποίησε άθλο με τόσες μπανανόφλουδες γύρω του; Ο αγώνας ήταν πραγματικά άνισος!

Αφρόκρεμα συνεργατών μάζεψε ο Τόλης Τζιτζικώστας που πρεσβεύει το νέο…το ωραίο.. και το άφθαρτο.. Εκτός από τον Λεβέντη, τον Νικολόπουλο, τον στηρίζει και ο Παπαμιμίκος…

Έργα και ημέραι του ξεδιάντροπου Παπαπαμιμίκου… Μόλις ξεκινήσαμε.. κάθε μέρα και μία ωραία ιστορία.

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com