Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Στο Δερβένι "στα καλά καθούμενα”


Για 9η συνεχή χρονιά , ο θερινός Δημοτικός κινηματογράφος του ΔερβενίουΤο διάλειμμα” ,  συνεχίζει και φέτος, με μεγάλη επιτυχία να ταξιδεύει τους εραστές της έβδομης τέχνης σε μαγικές διαδρομές κάτω από τη λάμψη των αστεριών. μας κρατήσει συντροφιά με την προβολή ταινιών ποιότητας, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια της λειτουργίας του. 

Το διάλειμμααπόψε, Κυριακή 2/8 και αύριο Δευτέρα 3/8 στις 10:00 το βράδυ προβάλει την ελληνική ταινία  (Κωμωδία, 92΄, 2014)

 Στα καλά καθούμενα 

 Σε σκηνοθεσία : Νίκου Ζαπατίνα
 Πρωταγωνιστούν : Ζέτα Μακρυπούλια, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου,Τζόυς Ευείδη, Ναταλία Δραγούμη, Τάσος Παλαντζίδης, Γιώργος Κοψιδάς

 Η υπόθεση του έργου:
 Η ζωή του Μπάμπη θα ανατραπεί μετά την επεισοδιακή συνάντησή του με την ωραία και δυναμική Αθηνά. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Ένα πιάνο που κρύβει ένα μεγάλο θησαυρό, και που κανείς δεν γνωρίζει, η Εύα που το έχει σκάσει από το σπίτι της, μια περιουσία που αναζητά κληρονόμο, μια άπιστη αρραβωνιαστικιά, η εμπλοκή της αστυνομίας, ένα ύποπτο μοναστήρι και τελικά ο απρόσκλητος έρωτας μας φέρνουν μια κωμωδία για όλα όσα μπορούν να μας συμβούν… στα καλά καθούμενα!

Προσεχώς στο θερινό  Δημοτικό  κινηματογράφο  του ΔερβενίουΤο διάλειμμαθα προβληθούν οι ταινίες:

Τρίτη 4/8 (Έναρξη 9:30 μ.μ.)Πάντινγκτον(Κωμωδία, Οικογενειακή Μεταγλωττισμένο, 95΄, 2014)
Τετάρτη 5 - Πέμπτη 6/8 “Δύο ημέρες, μια νύχτα(Δραματική, 95΄, 2014)