Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Θέμα ωρών η επικοινωνία Μεϊμαράκη - Τσίπρα! Ο ρόλος Καραμανλή - Σαμαρά - Χωρίς ΚΚΕ η Διάσκεψη των προέδρων

Εκλογές Live: Θέμα ωρών η επικοινωνία Μεϊμαράκη - Τσίπρα! Ο ρόλος Καραμανλή - ΣαμαράΤηλεφωνική συνομιλία με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Σύμφωνα με πηγές της λεωφόρου Συγγρού, ο κ. Μεϊμαράκης τις επόμενες ώρες θα έχει επικοινωνίες με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνησης.
Λίγο αφού τελείωσε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τη Φώφη Γεννηματά, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δέχτηκε στο γραφείο του τον προκάτοχό του Αντώνη Σαμαρά
Το ραντεβού των δυο ανδρών κλείστηκε το βράδυ της Παρασκευής και σύμφωνα με πληροφορίες στη συζήτηση, που είχε διάρκεια μια ώρα, εξέτασαν τον προεκλογικό σχεδιασμό του κόμματος.
Στη Βουλή η συνάντηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη (18:00), στη Βουλή και η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με τη συμμετοχή κυβερνητικών και κομματικών στελεχών (15:00).
Στη σύσκεψη, η οποία γίνεται σε συνέχεια εκείνης που είχε πραγματοποιηθεί υπό τον κ. Τσίπρα την περασμένη Πέμπτη και θα είναι ουσιαστικά με την ίδια σύνθεση, αναμένεται να υπάρξει, σύμφωνα με πληροφορίες, αξιολόγηση, σχεδιασμός και οργάνωση για τις επόμενες ημέρες.
Όπως ανακοίνωσε το ΚΚΕ, δεν θα συμμετάσχει στην Διάσκεψη των προέδρων που είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου.
Από το ΚΚΕ τονίζεται πως δεν υπάρχει ουσιαστικό αντικείμενο συζήτησης, αφού η κυβέρνηση έχει παραιτηθεί και βρισκόμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο...