Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Με το δεξί στην πρεμιέρα ο Αστέρας, πέρασε από την Κομοτηνή - Νίκησε με 2 - 0 τον Πανθρακικό

Με το δεξί στην πρεμιέρα ο Αστέρας, πέρασε από την Κομοτηνή
Με... άνεση πέρασε ο Αστέρας Τρίπολης από την Κομοτηνή, καθώς στην πρεμιέρα της Super League νίκησε 2-0 τον Πανθρακικό, με τέρματα των Μπερτόλιο (25') και Γιάννου (63'). Ο Αργεντινός σκόρερ του πρώτου τέρματος έγινε και ο πρώτος παίκτης που αποβλήθηκε στη νέα σεζόν (στο 77' με 2η κίτρινη κάρτα).
Η δυνατή βροχόπτωση στη Κομοτηνή, σίγουρα δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ωστόσο ο Αστέρας ήταν πιο ουσιαστικός και πιο επικίνδυνος. Και δίκαια άνοιξε το σκορ με τον Φακούντο Μπερτόλιο, όταν στο 25' και σε σέντρα του Μάσα από αριστερά, ο Αθανασιάδης πραγματοποίησε κακή έξοδο και ο άσος του Αστέρα με κεφαλιά από κοντά άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντική ευκαιρία στο 36', όταν ο Μάσα πέρασε τον Αθανασιάδη, αλλά ο Σερφά έδιωξε πάνω στη γραμμή.
Στα ίδια κινήθηκε και το β' ημίχρονο και σε μια φάση διαρκείας στο 63', ο Γιάννου με διπλή προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Τελικά, στο 77' ο Μπερτόλιο «κατάφερε» να γίνει και ο πρώτος παίκτης της νέας σεζόν που αποβλήθηκε, καθώς αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα. Αυτό ήταν και το τελευταίο αξιοσημείωτο της αναμέτρησης.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ρόκα):
Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου (70' Σέτι), Παπαχρήστος (56' Χασομέρης), Ποτουρίδης, Σερφά, Μελίσσης, Μεχία, Ροζέριο (83' Νικόλτσης), Χαβίτο, Τζάνης, Ιγκόρ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης):
Κοσίσκι, Ζησόπουλος, Αλόκο, Γκοϊάν, Γιαννούλης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας (87' Έντερσον), Μπερτόλιο, Μάσα (74' Δημούτσος), Λανθαρότε (65' Φούντας), Γιάννου.