Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Σχόλια για τη παρουσία και την προβολή αφιερώματος από την εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» της ΕΡΤ1, στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0uW2zkDph4dWc4pyEDn77SLqgP1N0ZJzEHKFIqt14gemx9SKEXFnB78ApAmeUaUHb6UDW7VZS6ClJHadYpVzTXufMUKwVSvaRJ5m5QQ9ZlUEM4up1tXY-kSwk4WFljeUD3pmZI6TyGDFF/s320/men7.png
Ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια προκαλεί  η παρουσία και η προβολή αφιερώματος από την εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» της ΕΡΤ1, για τον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης. Στην εκπομπή βρέθηκε ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Ηλίας Ανδρικόπουλος σε μια προσπάθεια ανάδειξης και προβολής του Δήμου μας σε πανελλαδικό επίπεδο.
Το κάλεσμα στο studio της εκπομπής έγινε με πρωτοβουλία του συντοπίτη μας Αποστόλη Θεοδωρόπουλου που για πολλά χρόνια δραστηριοποιείτε στη διαδικτυακή προβολή ολόκληρης της περιοχής μας...
Χαρακτηριστικά ειναι τα παρακάτω σχόλια των κ.κ. Γρηγόρη Κλαδούχου και Ευάγγελου Τζιαβού για το αφιέρωμα της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα» της ΕΡΤ1, στον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.

Γρηγόρης Κλαδούχος
"Κύριε Λάλο, είδα το βίντεο στο οποίο κάνετε αναφορά. Αν και θα επανέλθω, προς το παρόν θέλω να επισημάνω την άγνοια από τον Δήμαρχο των βασικών φυσιογνωμικών και προνομιακών στοιχείων του Δήμου μας."

Ευάγγελος Τζιαβός
"Μια σπαταλη, πολυτιμου Τηλεοπτικου Χρονου , εστω και στην ΕΡΤ χωρις προσδοκωμενο αποτελεσμα.
Ενος τηλεοπτικου χρονου την αξια του οποιου, σαν ανθρωπος των ΜΜΕ και της επικοινωνιας για 35 χρονια μπορω να αξιολογησω,και να αναγνωρισω , αποδιδωντας τον σ
την σημαντικη και επαγγελματικα αψογη επικοινωνιακη δουλεια του κ. Αποστολη Θεοδωροπουλου.
Δυστυχως ομως,κατα την επιστημονικη μου, ως διδασκοντος αλλα και την επαγγελματικη μου κριση, ο Δημαρχος εκανε μια τηλεοπτικη παρουσια Απολυτως Λαθος.
Ηταν απαραδεκτη, εξ εποψεως επικοινωνιακης αφ ενος αλλα και λογω της δυναμικα τραγικης αγνοιας εκ μερους του Δημαρχου, των σημαντικων στοιχειων του Τοπου, που αξιζαν προβολης . Κριμα. Θα επανελθω επι λεπτομερειων...".