Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ενάντια στην συμφωνία,η Αριστερή Πλατφόρμα στην αυριανή ψηφοφορία! Δεν προτίθενται να παραδώσουν τις έδρες τους

Συμφωνία: Τι αποφάσισε η Αριστερή Πλατφόρμα για την αυριανή ψηφοφορία!
 Η συνεδρίαση των βουλευτών της Αριστερής Πλατφόρμας ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης και όπως προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες οι συγκεκριμένοι βουλευτές τάσσονται ενάντια στην συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και των ευρωπαίων εταίρων. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας δεν θέλουν τα μέτρα που προβλέπει η συμφωνία, ωστόσο η στάση τους σχετικά με το τι ακριβώς θα ψηφίσουν δεν έχει αποσαφηνιστεί.
Οι επιλογές θα είναι φυσικά μεταξύ του "όχι" και του "παρών", ωστόσο αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι πως θα παραμείνουν στο κόμμα και δεν προτίθενται να παραιτηθούν, κρετώντας την εξής στάση: "ενότητα στο κόμμα, δεν θα το χαλάσουμε".Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε, πως στην στνέντευξή του στην ΕΡΤ1, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τόνισε πως μια πρακτική διαγραφών είναι απέναντι στην κουλτούρα του ΣΥΡΙΖΑ και πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για την στρατηγική που θα ακολουθήσει.
Να σημειώσουμε επίσης πως στην συνεδρίαση συμμετείχαν οι Στάθης Λεουτσάκος, Δημήτρης Στρατούλης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Κώστας Λαπαβίτσας, Κώστας Ήσυχος, Νίκος Χουντής, αλλά και άλλα στελέχη που δεν είναι βουλευτές, όπως ο Βασίλης Πριμηκύρης.