Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ, κ. ΤΣΙΠΡΑ

Κρεσέντο ανευθυνότητας από τη ριζοσπαστική Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, το πολιτικό έκτρωμα της Μεταπολίτευσης, που σε συνέχεια των εθνικά εγκληματικών Κυβερνήσεων της Αλλαγής, της Επανίδρυσης και των Μνημονίων καταδικάζει την Ελλάδα στο διεθνή χλευασμό, την αιώνια υποθήκευση του παραγωγικού της πλούτου και τον πνευματικό σκοταδισμό της. Την καταδικάζει στην ανυπαρξία.
Μανιωδώς οι gamblers της διεθνούς πολιτικής κ.κ. Τσίπρας και Βαρουφάκης από τις 25 Ιανουαρίου 2015 και μετά κοροϊδεύουν τη λογική, το ανθρώπινο επίτευγμα πολιτισμού και ρίχνουν το ένα χαρτί μετά το άλλο εθισμένοι στην κομμουνιστική ουτοπία στην καλύτερη περίπτωση. Η ανοχή και η υπεράσπιση κάθε παρανόμως πλουτήσαντος όλες τις προηγούμενες δεκαετίες, με τελευταία απόπειρα την προσπάθεια νομιμοποίησης των λαθραίως αποκτηθέντων εισοδημάτων με ένα ποσοστό κρατικής προμήθειας, θέτει σε αμφισβήτηση ακόμα και τις διαγγελθείσες προθέσεις πολιτικής τιμιότητάς τους. Εγκληματούν πολιτικώς χωρίς αιδώ.
Η Ελλάδα του 2015, η Ελλάδα του κ.Τσίπρα, πλέον ταυτίζεται με τη Ζάμπια του 1980 και μένει να δούμε αν θα συγκλίνει σύντομα και στο αντίστοιχο  βιοτικό της επίπεδο, τότε που στην Ελλάδα το ιστορικό 1981 ένα Παρακράτος άρχισε να χτίζεται πανούργα για να την διαλύσει σήμερα κατ' εντολή.
Όσες προσπάθειες και να κάνει ο σημερινός Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας, οι Υπουργοί και οι Βουλευτές του για να επιρρίψουν τις ευθύνες διακυβέρνησης της χώρας στους δανειστές μας, σε κάποιους άλλους, η αλήθεια θα είναι πάντα μία. 
Η χώρα είναι δική μας και τα λεφτά δυστυχώς δικά τους. Η Ελλάδα του 2015 δεν είναι αυτάρκης και εξαρτάται από τα λεφτά των δανειστών της. 

Θέλει πολύ κόπο, χρόνο και ηγέτες για να γίνει η Ελλάδα και ο λαός μας αυτάρκης και πιο ανεξάρτητος για να αποφασίζουμε οι ίδιοι τη μοίρα μας. Θέλει θυσίες.
Η αλήθεια είναι, κ.Τσίπρα, ότι οι σύμμαχοι και εταίροι μας στην ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση δεν χορεύουν με τα νταούλια που βαράτε και μάλλον πλέον ξεκουφαίνετε ενοχλητικά τον ελληνικό λαό. 
Η αλήθεια είναι, κ.Τσίπρα, ότι και εσείς καλύπτεται τους μιζαδόρους και βομβαρδίζεται το λαό με αντιπαραγωγικούς φόρους. Ο ΕΝΦΙΑ του 2015 είναι δικός σας πια. Είναι το χαράτσι του ΣΥΡΙΖΑ, που νοιάζεται για το λαό.
Η αλήθεια είναι, κ.Τσίπρα, ότι αποτύχατε να εκτελέσετε την εντολή του ελληνικού λαού για έναν έντιμο συμβιβασμό και την παραμονή της χώρας στο ευρώ. 
Η αλήθεια είναι, κ.Τσίπρα, ότι επιλέξατε λάθος στρατηγική εκβιάζοντας τους δανειστές μας με το θάνατο μας ως κοινωνία.  Διαχειρίζεστε τον ελληνικό λαό ως όμηρο.
Η αλήθεια είναι, κ.Τσίπρα, ότι και εσείς ξεπουλάτε την περιουσία του Κράτους, αεροδρόμια, λιμάνια και δρόμους όπως κατηγορούσατε ανέξοδα τους προηγούμενους Πρωθυπουργούς.
Η αλήθεια είναι, κ.Τσίπρα, ότι είστε υπεύθυνος για την παραπλάνηση του ελληνικού λαού και την επερχόμενη φτωχοποίηση του σε χρήμα και αγαθά.
Η αλήθεια είναι, κ.Τσίπρα, ότι χάνετε και μαζί σας χάνουμε ως Ελλάδα γιατί συνεχίζεται προκλητικά να υπερασπίζεστε μόνο εκείνο το μέρος του λαού που παρασιτεί εις βάρος του υπολοίπου και να ψάχνετε να βρείτε λύσεις εις όφελος αυτών και εις βάρος των υπολοίπων.
Η αλήθεια είναι, κ.Τσίπρα, ότι ο λογαριασμός έρχεται και θα τον πληρώσετε τόσο εσείς όσο και ο λαός μας που δεν σας εμπιστεύεται πια στην πλειοψηφία του.
Η αλήθεια είναι, κ.Τσίπρα, ότι καταστρέφετε και υποθηκεύετε ακόμα περισσότερο τη χώρα με τα λάθη σας.
Η αλήθεια είναι, κ.Τσίπρα, ότι δυστυχώς αποδειχθήκατε πολύ λίγος, πολύ γρήγορα.
Η αλήθεια είναι, κ. Τσίπρα, ότι αν δεν γίνεται ειλικρινής Ευρωπαϊστής πρέπει να εγκαταλείψετε την εξουσία το συντομότερο και πριν αυτή εγκαταλείψει εσάς.
Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα χρειάζεται επιτέλους μία δημοκρατική Κυβέρνηση Ευρωπαϊκού Προσανατολισμού, για να συνεχίσει να υπάρχει χωρίς μίζες και χωρίς τις παρουσίες του κακού παρελθόντος μας, ακόμα και του πολύ πρόσφατου.

Η αλήθεια είναι, κ.Τσίπρα, ότι η αλήθεια θα γίνει σύντομα ορατή και αισθητή, ό,τι και να κάνετε για να την κρύψετε, όπως οι προκάτοχοί σας... 
thedayaftergr.blogspot.gr