Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ

Το σατανικό σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας βρίσκεται στην κορύφωσή του. Ο εμπνευστής του, ο οποίος το εξύφαινε επί τρεις δεκαετίες κατακτώντας τον κρατικό μηχανισμό με κάθε μέτριο εξαρτώμενο υπάλληλό του και διαβρώνοντας κάθε αμυντικό μηχανισμό της κοινωνίας μας με τον υποταγμένο μηχανισμό ενημέρωσης είναι έτοιμος για την τελευταία πράξη του εγκλήματός του.
Χρεοκοπία της Ελλάδας τη Δευτέρα σε περίπτωση μη συμφωνίας με το ευρωπαϊκό κεκτημένο, σύμφωνα με τον κ.Τουσκ, αχρείαστες και προβλέψιμες οι προειδοποιήσεις, σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου του κ.Τσίπρα. Ρούβλια ως απάντηση στη Δύση, ως άλλο 1945.
Στη μέση διχασμένος ο λαός, την Κυριακή στο Σύνταγμα των Δραχμιστών και τη Δευτέρα στο Σύνταγμα των Ευρωπαϊστών. Ένας διχασμός που όσο υπάρχουν λεφτά για τα βασικά αγαθά είναι ιδεολογικός αλλά μόλις αρχίσουν τα δελτία του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ανεξέλεγκτος. Μία καταστροφική αχρείαστη διαβολή, όπως το 1946-49.
Δεν πληρώνω από την Πρόεδρο της Βουλής των 300 για ένα εθνικό χρέος που είναι παράνομο στην αποπληρωμή του και καθόλα νόμιμο στη λήψη και την κατανάλωσή του. Ποιος να μας πάρει σοβαρά στα διεθνή γήπεδα, άραγε.
Ο κ.Τσίπρας είναι ο ηγέτης της Ελλάδας. Ο εμπνευστής του προγράμματος της Θεσσαλονίκης που όλα δείχνουν ότι ήταν το πιο επιτυχημένο επικοινωνιακό αφήγημα εξαπάτησης της ελληνικής πολιτικής. Με ένα Νόμο θα καταργούσε ο κ.Τσίπρας τους εφαρμοστικούς Νόμους των Μνημονίων της Μεταπολίτευσης, με ένα Νόμο μάλλον θα μας χορηγεί καύσιμα και τρόφιμα, τελικά. Ο ΕΝΦΙΑ είναι εδώ, ενωμένος δυνατός.
Ο κ.Τσίπρας έχει ακόμα αφοσιωμένους οπαδούς που επιζητούν το δρόμο της απομόνωσης και των "μπρικιών". Ένα φανταστικό δρόμο που θα οδηγήσει όλους σε ορυζώνες ακάματου πλούτου και εφήμερης απόλαυσης. 
Ο κ.Τσίπρας με ή χωρίς συμφωνία είναι πλέον εθνικά επικίνδυνος και οδηγεί την Ελλάδα σε εθνική καταστροφή. Ο δρόμος του έχει τη δική του ιστορία πλέον, αυτή της δυστυχίας. Επιζητεί διακαώς μία παράταση χρόνου για να επιτύχει την αυθυποβολή του ελληνικού λαού. Μάταια. 
Ο κ.Τσίπρας χρησιμοποιήθηκε και αναλώθηκε. Ήρθε σε λάθος χρόνο και σε λάθος τόπο. Το Σύνταγμα θα ορίσει τον αντικαταστάτη του σε κάθε περίπτωση.
Η Ελλάδα δεν θα διαλυθεί, δεν θα ξεπουληθεί και δεν θα υποταχθεί στο σκότος. Όσο και αν προσπαθεί ακόμα ο εμπνευστής του σατανικού σχεδίου διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας και οικογένειας, η Ελλάδα θα είναι παρούσα και λάμπουσα σε λίγο καιρό. Όλα τα υπολόγισε πλην ενός. Ας ψάξει για άλλες πολιτείες, πιο ψυχρές, για το καταστροφικό του έργο εναντίον της ανθρωπότητας.
Όλοι μαζί, λαός και πολιτικοί, ας ενώσουν τις φωνές τους και κυρίως τον ιδρώτα τους για μία Ελλάδα ισότιμη των Ευρωπαϊκών Κρατών και κυρίαρχη στη γειτονιά της. 
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο…
 
thedayaftergr.blogspot.gr