Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ & ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ



Εμφάνιση IMG_8320.jpgΟ Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, από το Κιλελέρ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

Σήμερα κυριαρχεί ο φόβος, η αβεβαιότητα, το άγχος, η στάση πληρωμών του κράτους σε όλα. Κυριαρχεί, επομένως, και για τον αγρότη και για τον κτηνοτρόφο και για το μεταποιητή η αίσθηση της πιθανότητας η δουλειά του να μην αποδώσει. Να μην πληρωθεί καθόλου.

Εμφάνιση IMG_8186.jpg
Τώρα υπερφορολογούν τον αγρότη, φορολογούν τις κοινοτικές ενισχύσεις και τον οδηγούν στο μαρασμό.
Μέσα σε ένα κράτος, το οποίο με τον τρόπο που συμπεριφέρεται μέχρι τώρα, χωρίς να έχει πάρει κανένα μέτρο, στην ουσία κηρύσσει κάθε μέρα πτώχευση.
Αυτή η αγωνία είναι ακριβώς εκείνο που μου μεταφέρθηκε σήμερα, μιλώντας με τον αγροτικό κόσμο, εδώ στο Κιλελέρ.
Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα πρυτανεύσει, θα κερδίσει η λογική.
Ελπίζω, λοιπόν, άλλη μια φορά το λέω, να πρυτανεύσει η λογική.
Και η λογική για την Ελλάδα, και ιδιαίτερα για τον αγρότη, όπως και για το μικρομεσαίο, είναι να παραμείνουμε ισχυρά δεμένοι με την Ευρώπη και με το ευρώ.

Εμφάνιση IMG_8384.jpg Το μεσημέρι  ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς έκανε ένα σύντομο πέρασμά του από τον Βόλο, την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έφθασε στον Βόλο λίγο μετά τις 12:30 στην πλατεία του Αγίου Νικολάου και κατευθύνθηκε αμέσως πεζός στο εμπορικό κέντρο του Βόλου συνοδευόμενος από βουλευτές, πολιτευτές και τοπικά στελέχη.
Συνομίλησε με διαβάτες, μπήκε σε καταστήματα, χαιρέτισε κόσμο και κατέληξε στον πεζόδρομο της Κονταράτου όπου κάθησε με τη συντροφιά του σε γνωστό καφέ και συζήτησαν για τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, εν όψει της προσεχούς Δευτέρας.

Εμφάνιση IMG_8218.jpgΟ Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στο Βόλο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, τις τελευταίες ημέρες η χώρα μας ζει ένα θρίλερ. Πιστεύετε ότι στη Σύνοδο Κορυφής της Δευτέρας μπορούμε να ελπίζουμε ως χώρα ότι θα υπάρξει συμφωνία;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Ελπίζω να πρυτανεύσει και να κερδίσει τελικά η λογική και η συνειδητοποίηση από την πλευρά της κυβέρνησης, εκείνου που είναι το συμφέρον του Ελληνικού λαού. Εκείνο το οποίο αρμόζει για το μέλλον των παιδιών μας.
Και δεν μπορεί να είναι άλλη μια τέτοια λύση, παρά μόνο μια λύση η οποία μας ισχυροποιεί μέσα στην Ευρώπη, μέσα στο ευρώ.
Χωρίς Ευρώπη και χωρίς ευρώ, είναι η απόλυτη καταστροφή για την Ελληνική οικονομία.