Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΕΝΟΧΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Η ιστορία θα αποφανθεί εκ του αποτελέσματος για την προσφορά του Έλληνα Πρωθυπουργού κ.Τσίπρα στον τόπο. Η Ελλάδα για τρίτη φορά στην ιστορία της εναντιώνεται στην ευρωπαϊκή προοπτική της. Το 1917 και το 1944 η κατάληξη της επιλογής της ήταν ταυτόσημη. Δεν μένει να δούμε αν και αυτή η φορά θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα και κυρίως αν η Ελλάδα θα διατηρήσει την εδαφική ακεραιότητά της, πριν τελικά συγκλίνει στην Ευρώπη που δημιούργησε η ίδια.
Πρώτον, ο κ.Τσίπρας απέτυχε να τηρήσει τη λαϊκή εντολή για μία έντιμη συμφωνία εντός της Ευρωζώνης. Η τακτική της διαπραγμάτευσης φέρνει, όπως όλα δείχνουν, το αντίθετο αποτέλεσμα για το οποίο δεν έχει καμία λαϊκή εντολή να συνεχίζει να εκτελεί.
Δεύτερον, ο κ.Τσίπρας απέτυχε να φέρει την ελπίδα στον ελληνικό λαό. Με τις επιλογές του στράγγιξε κάθε οικονομικό πόρο του Κράτους, κέρδισε τη διεθνή απομόνωση της χώρας και απέτρεψε κάθε χείρα βοηθείας. Το σύνθημα του να ξαναχτίσει την Ελλάδα λίγο απέχει πια από την Αλλαγή και την Επανίδρυση. Το χειρότερο όλων χωρίς δανεισμό από το παγκόσμιο σύστημα δεν μπορεί παρά να εργάζεται για την καταστροφή της χώρας.
Τρίτον και επικινδυνότερο όλων, ο κ.Τσίπρας δεν παραδίδει την εντολή του λαού που δεν τήρησε, ανατινάζει την ιστορική ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θέτει σε κίνδυνο την όποια ευημερία και ασφάλεια της χώρας καθιστώντας την Ελλάδα παγκόσμιο αντάρτη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Με ποιους οικονομικούς πόρους θα μπορέσει να αμυνθεί η Ελλάδα στους εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς της, κ.Τσίπρα με τις επιλογές σας; Ο ISIS χτύπησε σήμερα τη Γαλλία και την Τυνησία. Εγγυάστε ότι η Ελλάδα θα παραμείνει ασφαλής και ακέραια με τις στρατηγικές επιλογές σας, με τόσους εχθρούς γύρω μας και χωρίς συμμάχους πια.
Το παιχνίδι τελείωσε, είτε με συμφωνία είτε χωρίς. Το ζητούμενο είναι να μην τελειώσει και η Ελλάδα και η όποια δημοκρατία έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα. 
Ο κ.Τσίπρας με τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς του, κατά βάση δραχμιστές, αν θέλει να προσφέρει κάτι στη χώρα εκτός από δυστυχία, δεν έχει παρά να επιστρέψει την εντολή πριν είναι αργά και για τον ίδιο με τα αποτελέσματα που επιφέρει, με υποδειγματική προσήλωση στον καθοδηγητή του, στον ελληνικό λαό και την ιστορία της Ελλάδας. Χωρίς κανέναν δισταγμό…
 
thedayaftergr.blogspot.gr