Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Χάρης Βεραμόν: Η κοινωνία χρειάζεται αφυπνιστές κι όχι υπνωτιστές!




«Αν είχα οντισιόν στην Γερμανία θα ντυνόμουν Παλιάτσος. Γιατί ο Έλληνας Παλιάτσος είναι πλέον φτωχός, όμως συνεχίζει να χαμογελά στους δανειστές του! Συνεχίζει να αυτοσαρκάζεται και να ελπίζει οτι οι μπάλες που στριφογυρίζουν στα δάχτυλά του δεν ανήκουν όλες στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες. Κι αν πέσει η μία, τότε ενδέχεται να πέσουν και οι υπόλοιπες!»

Το περιεχόμενο ενός ανθρώπου είναι αδιαμφισβήτητα ο συντελεστής που τον κάνει να διαφέρει και να ξεχωρίζει.

Ο Χάρης Βεραμόν είναι ένας άνθρωπος με περιεχόμενο, με βαθιές σκέψεις και ανησυχίες και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Παρά το εντυπωσιακό βιογραφικό που έχει να επιδείξει κρατάει χαμηλούς τόνους και προσπαθεί με αργά αλλά σταθερά βήματα να κρατηθεί όρθιος και να φθάσει εκεί όπου δεν μπορεί.

Συνέντευξη στον Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλο και στο Πινάκιο
Ο ίδιος μιλάει στο Πινάκιο για την γενιά των 592 ευρώ που κατέληξε να είναι γενιά του voucher, για τα ανακυκλώσιμα -εδώ και δεκαετίες- στο χώρο του πρόσωπα, για την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και την χαμένη του αθωότητα που την συναντά μέσα από τις μεταγλωττίσεις κινουμένων σχεδίων.

Ο Χάρης όμως δεν αποποιείται τις ευθύνες του για την κατάσταση που επικρατεί γύρω μας και σκιαγραφεί αλλά και σχολιάζει αυτούς που προβάλλουν ακατάπαυστα την παθολογική τους καταναλωτική εκτόνωση και φωτογραφίζουν κάθε στιγμή της ζωής τους, σαν αυτές και μόνο οι στιγμές να είναι το προσωπείο της ζωής…

Ενδιαφέρον επίσης έχει και η απάντηση που δίνει με ποιον τρόπο θα λάμβανε μέρος σε οντισιόν στην Γερμανία προκειμένου να στείλει το δικό του μήνυμα.

Απολαύστε την συνέντευξη που ακολουθεί…
Διαβάστε περισσότερα »