Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ κα ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ



http://www.dramini.gr/wp-content/uploads/2014/12/DimitrisKyriazidis_992436338.jpgΟ Υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, για το νέο περιστατικό εναντίον αστυνομικών από την κα Κωνσταντοπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είναι εμφανές πλέον ότι η Ελληνική Αστυνομία και το προσωπικό της προκαλεί αλλεργία στην Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.
Τα επαναλαμβανόμενα προκλητικά περιστατικά σε βάρος αστυνομικών λειτουργών αποδεικνύουν ότι ορισμένοι δεν έχουν αντιληφθεί το θεσμικό τους ρόλο και εξακολουθούν να διακατέχονται από περίεργες ιδεοληψίες και ανεξήγητες πολιτικές αγκυλώσεις.
Η Δημοκρατία και το Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν απειλούνται από το ένστολο προσωπικό της Αστυνομίας, αλλά από εκείνους τους πολιτειακούς παράγοντες οι οποίοι, όπως αναφέρει και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, επιδεικνύουν «αρρωστημένη» συμπεριφορά.